Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Hotelul Bellaria beneficiaza de o locatie frumoasa intr-o zona rezidentiala linistita din Iasi, la cateva minute de mers cu masina de centrul istoric al orasului si ofera servicii de inalta calitate si facilitati de ultima generatie intr-o ambianta cu design unic.

Fiecare etaj este zugravit in culori diferite, cu decoratiuni interioare alese cu grija si cu excelente lucrari de arta romanesti.

Camerele si suitele sunt decorate individual, cu mobilier din lemn masiv, lustre aurii si au baie cu marmura spaniola, care creeaza intimitate si reflecta bunul gust.

Hotelul Bellaria serveste micul dejun si mesele in gradina de vara, in mijlocul florilor de liliac si a muscatelor rosii. Restaurantul Rustic este decorat in stil traditional moldovenesc si ofera specialitati regionale.

La centrul comercial Palas se poate ajunge cu masina de la proprietate in aproximativ 8 minute. Aeroportul International din Iasi este situat la 9 km.

Tarifele includ internet, parcare, taxa hoteliera.








Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.