Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Astoria este situat in centrul Iaiului, la o plimbare de 10 minute de Teatrul Naional i de cele mai importante puncte de atractie ale oraului. Proprietatea ofera acces WiFi gratuit i un restaurant, care servete preparate din bucataria romaneasca tradiionala i internaionala.
Hotelul ofera optiuni de relaxare la un cost suplimentar, cum ar fi o sauna, o cada cu hidromasaj si masaje. Oaspetii pot savura o selecie larga de bauturi in localul London Pub din cadrul hotelului.
Toate camerele i suitele mobilate elegant de la Astoria sunt dotate cu aer condiionat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar, cutie de valori i baie privata, prevazuta cu du, articole de toaleta gratuite, halate de baie i papuci.
Hotelul are recepie deschisa nonstop si ofera servicii de concierge, un centru de afaceri i o parcare privata contra cost.
Hotelul este situat la 1 km de gara Iasi si la 20 de minute cu masina de Aeroportul International Iasi. In apropiere exista legaturi de transport public, iar la cerere hotelul ofera serviciu de transfer.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie