Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MIRAGE MED SPA

Descriere

Mirage MedSPA Hotel dispune de cel mai nou centru de sanatate din Statiunea Eforie Nord. Va propunem sa va bucurati de tratamentul balnear bazat pe resursele naturale ale lacului Techirghiol, apa sarata si namolul sapropelic, elemente puse in slujba sanatatii dumneavoastra.
Cu o suprafata de 2700 de metri patrati dispusa pe 3 nivele, 40 de cabinete de tratament individuale, sali de kinetoterapie si fitness moderne, sauna finlandeza, sauna umeda, dusuri ciclonice, fantana de gheata si o piscina cu apa sarata prevazuta cu Jacuzzi incorporat, paturi de apa, cascade cervicale, masaje cu jet de aer, Mirage MedSPA se distinge in peisajul centrelor de sanatate de pe litoralul romanesc al Marii Negre prin abordarea holistica a oaspetilor sai.


Spatiile de cazare dispun de urmatoarele dotari: instalatie de climatizare, frigider, telefon international, tv prin cablu , sistem de inchidere electronica pe baza de cartela, uscator de par.


RESTAURANT MIRAGE: Restaurantul si barurile Mirage MedSPA HOTEL va invita intr-un periplu culinar exceptional sustinut de atmosfera relaxanta de vacanta, rafinamentul preparatelor si al bauturilor, design-ul primitor, exuberanta terasei inverzite, toate acestea insotite de calitatea ireprosabila a serviciilor.

Facilitati copii: - copiii intre 2-12 ani (inclusiv) insotiti de 2 adulti in camera dubla, care primesc pat suplmentar in camera(1 singur pat), beneficiaza de 50% reducere din tariful unui loc in camera si 50% la masa. In cazul in care nu se solicita pat suplimentar, este obligatoriu achitarea a 50% din valoarea micului dejun.
- pentru 2 adulti si 2 copii cazati in camera dubla, este obligatorie achitarea unui pat suplimentar
- copiii de la 0 la 2 ani beneficiaza de reducere 100%
- al treilea adult in camera dubla (se asigura pat suplimentar) sau apartament, beneficiaza de 50% reducere la cazare, masa o va achita integral.


Servicii masa: - toate mesele sunt bufet suedez!!!

PACHETE TERAPII:


Pachet VITAL SPA - include consultatie medicala, 4 terapii/zi (terapii cu namol, masaje, hidroterapie, kinetoterapie, electroterapie, program personalizat functie de diagnostic), recomandari. Indicatii pachet VITAL SPA - afectiuni reumatismale degenerative, lumbago cronic, hernie de disc, afectiuni neurologice periferice si centrale, recuperare post traumatica si post chirurgicala, sterilitate secundara, afectiuni dermatologice, afectiuni ORL, afectiuni respiratorii.


Pachet ACTIVE RHEUMA - include consultatie medicala, 3 terapii/zi (terapii cu namol, masaje, hidroterapie, kinetoterapie, electroterapie, program personalizat functie de diagnostic), recomandari. Indicatii pachet ACTIVE RHEUMA - afectiuni reumatismale degenerative si inflamatorii (spondilita anchilozanta, poliartrida reumatoida), reumatism articular de parti moi, spondiloza, lumbago cronic, etc.

In perioada 01.10.2022-27.04.2023 accesul in zona Aqua Mirage + Fitness va fi permis tuturor oaspetilor cazati in hotel, in urma unei programari efectuate la receptie.


Zona AQUA MIRAGE este compusa din urmatoarele facilitati: piscina interioara, sauna umeda si uscata, cascade cervicale, jacuzzi, sezlonguri cu hidromasaj,


Tarife acces unic pentru clientii ce nu sunt cazati in hotel:
- acces Aqua Mirage si fitness - 60 lei/ persoana / 2 ore
- acces Aqua Mirage - 42 lei/ persoana/ 2 ore
- Kids adventures (acces la piscina un adult cu maxim 2 copii cu varsta intre 4 - 16 ani, intre orele 12 - 14) - 20 lei/ copil / 2 ore



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.