Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MIRAGE BEACH SPA HOTEL

Descriere

Localizare: Mirage Beach Spa Hotel este situat chiar pe esplanada Belona, din statiunea Eforie Nord, la cativa pasi de plaja. Centrul statiunii se afla la 15 minute distanta de mers pe jos.
Descriere: Mirage Beach Spa este un hotel nou, inaugurat in 2021, ce ofera cazare in camere elegante si contemporane, cu spatii aerisite si generoase, decorate in culori placute, amintind de tema marina. Acestea sunt dotate cu tv, minibar, sistem modern de climatizare, acces pe baza de cartela magnetica, telefon, uscator de par, serif si wi-fi. La sfarsitul anului 2023, SPA-ul locatiei va fi dat in folosinta. Hotelul dispune si de un restuarant cu terasa, ce serveste meniu international. Parcarea este gratuita in limita disponibilitatilor. Hotelul dispune si de o parcare subterana de 20 de locuri.

Camere:
-Camerele duble standard sunt cu orientare catre mare si cu vedere catre Spa. Cazarea se poate face fie in camere duble cu vedere spre mare, fie in camere cu vedere spre lacul Belona. Camerele dispun de pat matrimonial sau paturi twin, baie proprie cu dus, instalatie de climatizare, mini-frigider, telefon, tv prin cablu, uscator de par, sistem de inchidere pe baza de cartela, halat de baie, papuci, balcon.
- Apartamentele sunt formate din 2 camere, intr-o camera pat matrimonial, in a doua camera 2 paturi twin. Au aceleasi dotari ca si camerele duble.

Restaurant:
-mic dejun- bufet suedez (pentru un numar mai mare de 35 de persoane)-demipensiune: mic dejun+pranz/cina: bufet suedez (pentru minim 35 de persoane)
- pensiune completa: mic dejun+pranz+cina- bufet suedez (pentru minim 35 de persoane)
Info utile:
- SPA-ul va fi dat in folosinta in toamna anului 2023
- este disponibil interenet WiFI pe toata proprietatea
- Parcare (in limita locurilor disponibile)
- Parcare subterana (20 de locuri) in limita locurilor disponibile

Incepand cu sezonul 2022 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 3 lei/persoana/zi, conform HCL. 325/17.12.2021. Persoanele cu dizabilitati si copiii sub 14 ani sunt scutiti de la plata acestei taxe


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.