Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cerbul Complex Balnear

   Str 1 Decembrie 1918 Nr 12, Covasna 525200, Covasna Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotelul Cerbul este situat langa hotelul Covansa, avand legatura interioara cu acesta.

Facilitati hotel: hotelul dispune de 258 locuri de cazare, respectiv 129 camere clasificate la 3 stele, wi-fi in spatiile de curculatie comune, restaurant (in cadrul hotelului Covasna), bar, parcare proprie, sala de conferinte cu aproximativ 100 locuri, lift, 2 mese de biliard, 2 aparate de darts, baza de tratament (in cadrul hotelului Covasna), sala de fitness, dus subacval.

Facilitati camere: minibar, seif, fier de calcat, perna fara puf, TV, telefon, priza langa pat, izolare fonica, plasa de tantari, alarma de securitate, articole de toaleta gratuite, baie cu dus, dus accesibil cu scaunul cu rotile, uscator de par.

Descriere camere:
minibar, seif, fier de calcat, perna fara puf, TV, telefon, priza langa pat, izolare fonica, plasa de tantari, alarma de securitate, articole de toaleta gratuite, baie cu dus, dus accesibil cu scaunul cu rotile, uscator de par.

Descriere facilitati:
hotelul dispune de 258 locuri de cazare, respectiv 129 camere clasificate la 3 stele, wi-fi in spatiile de curculatie comune, restaurant (in cadrul hotelului Covasna), bar, parcare proprie, sala de conferinte cu aproximativ 100 locuri, lift, 2 mese de biliard, 2 aparate de darts, baza de tratament (in cadrul hotelului Covasna), sala de fitness, dus subacval.

Locatie:
Hotelul Cerbul este situat langa hotelul Covansa, avand legatura interioara cu acesta.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Terrace
Bathroom
Laundry
Safety deposit box in room
Minibar
Hairdryer
Massage
Luggage storage
Private bathroom
Conference room
Beauty salon
Room service
Direct connection telephone line
Fitness centre
Free wireless internet
Free parking
Facilities for persons with disabilities
Elevator
Heating
Children playground
Ironing service
Soundproof rooms
Medical services
TV in room
Air conditioning
Cable/Satellite TV
Toiletries
Housekeeping

Locatie