Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat in Covasna, la 1 km de partia de schi a orasului si la 10 metri de Balta Dracului, Hotelul Covasna ofera Wi-Fi gratuit, aer conditionat gratuit si receptie deschisa nonstop. Sunt disponibile locuri de parcare gratuite, iar o statie de autobuz se gaseste la 500 de metri.

Proprietatea are zona de wellness, care include centru de tratament spa, centru de fitness si sauna. De asemenea, oaspetii pot profita de cada cu hidromasaj, de piscina interioara si de serviciu de masaj.

Camerele de la hotel includ baie privata cu dus, TV cu ecran plat si canale prin cablu, precum si minibar. Se ofera articole de toaleta gratuite.

Exista restaurant a-la-carte si bar si se ofera zilnic bufet de mic dejun. Gara Covasna si a mocanitei se afla la 2 km de proprietate.

- Tratament min 7 nopti include MD, pranz/fisa cont, consultatie medicala la sosire si tratament balnear (3 proceduri/zi, din care 2 proceduri cu factori naturali de cura)

- Tratament min 10 nopti include MD, pranz/fisa cont, consultatie medicala la sosire si tratament balnear (3 proceduri/zi, din care 2 proceduri cu factori naturali de cura)

Se asigura o consultatie medicala la sosire si 3 proceduri/ zi la recomandarea medicului din statiune.In zilele de sambata se efectueaza doar mofeta si baile carbogazoase.
Procedurile neefectuate in zilele de sambata si duminica se reprogramreaza in celelalte zile ale sejurului.
Procedurile suplimentare se acorda contra cost , doar la recomandarea medicului balneolog din statiune, nu se pot realiza pe propria raspundere proceduri balneare.
Este obligatorie prezentarea in statiune cu trimitere de la medic si cu cardul de sanatate al turistului.Nu se acorda tratament balnear pentru copii.

NOTA: In perioada 3 mai - 31 octombrie 2021 pachetul cu demipensiune va fi obligatoriu mic dejun si pranz servite in sistem bufet suedez. In perioadele in care numarul minim de turisti din hotel este mai putin de 20 persoane , sistemul bufet va fi inlocuit cu meniu-set up, variante la alegere.

In ziua de check in nu se efectueaza tratament balnear.

Check in ora 14:00, check out ora 12 :00.

Taxa de statiune in valoare de 2 lei/ persoana / zi se achita separat la receptia hotelului.






Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.