Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Hotelul Clermont se bucura de o locatie linistita, la 2,5 km de orasul Covasna. Ofera o piscina interioara moderna si un teren de tenis. Este disponibila si o pista de bowling.
Toate camerele elegante au aer conditionat si balcon. Exista un TV cu ecran plat cu canale prin satelit, acces gratuit la internet WiFi si un birou. Baile moderne includ articole de toaleta, halate de baie si papuci.
Zona spa a hotelului Clermont ofera o cada cu hidromasaj si o sauna. Oaspetii pot beneficia de tratamente de infrumusetare si corporale, precum si de tratamente de sanatate. Oaspetii au la dispozitie si centrul de fitness spatios.
Restaurantul serveste preparate din bucataria internationala. Cand vremea este buna, oaspetii pot lua masa si pe terasa. La cerere, se asigura room service.
Oaspetii pot utiliza un perete de alpinism si un traseu cu franghii, la un cost suplimentar. De asemenea, hotelul are facilitati de biliard si o masa de ping-pong. In gradina este amenajat un loc de joaca pentru copii.
Hotelul Clermont ofera o parcare privata gratuita, cu supraveghere video. Proprietatea poate aranja excursii in regiune si transferuri, la costuri suplimentare.
Structura de cazare oferita oaspetilor in regim single sau double respecta in totalitate criteriile necesare clasificarii de 4 stele dupa cum urmeaza: camere standard twin (dormitor cu 2 paturi + fotoliu); camere standard matrimonial (dormitor cu pat matrimonial + fotoliu extensibil); camere executive (dormitor mobilat cu pat matrimonial + fotoliu); apartamente Junior Suite split (dormitor cu pat matrimonial si camera de zi cu o canapea neextensibila, incaperi separate prin usa interioara); apartamente Junior Suite open (dormitor cu pat matrimonial si camera de zi cu o canapea neextensibila); apartamente Senior Suite (un dormitor cu 2 paturi, un dormitor cu pat matrimonial si camera de zi cu o canapea neextensibila); apartament Prezidential (2 dormitoare cu pat matrimonial, camera de zi cu o canapea neextensibila, terasa).
De fiecare data cand se vor rezerva camere in Hotel Clermont se vor oferi cel putin urmatoarele dotari si servicii incluse: sistem de acces pe baza de cartela, climatizare, TV satelit, acces telefonie internationala, baie cu cada si/sau dus, telefon in baie, uscator de par, minibar, seif, acces gratuit internet prin cablu si/sau wireless, acces piscina, acces sauna uscata, acces sauna umeda, acces sala fitness si parcare supravegheata.

Check-in-ul se efectueaza dupa ora 16:00 iar check-out-ul pana cel tarziu la ora 12:00 p.m.
Pentru late check-out se percepe un comision de 25 % din tariful de cazare, in limita a 4 ore, cu anuntarea in prealabil a receptiei, in conditii de disponibilitate.
Nu este permis accesul in hotel cu animale de companie.
Nu se accepta introducerea si consumul in spatiile comune de bauturi alcoolice si nealcoolice, altele decat cele comercializate in cadrul locatiei.

Informatii cu privire la pachetele balneare :

In ziua de check-in nu se efectueaza tratament balnear.
Procedurile medicale se efectueaza de luni pana sambata, inclusiv cele aferente zilelor de duminica (unde este cazul).
Pentru aceste pachete nu este necesara trimitere de la medicul de familie!
Procedurile nerecomandate de catre medicul balneolog NU SE POT efectua pe propria raspundere.
Procedurile ce pot fi recomandate de catre medicul balneolog in urma consultaiei medicale de specialitate, pentru fiecare pachet in parte sunt: mofeta (emanaii de bioxid de
carbon), bai carbogazoase cu apa minerala hidroterapie (du subacval, bai galvanice ), aerosoli , electroterapie (cureni diadinamici, cureni interfereniali, cureni Trabert, magnetodiaflux, raze unde scurte, ultrasunete , terapie laser ), masoterapia (masaj medical usc at , masaj limfatic ), kinetoterapia individuala sau de grup climatoterapia sedativa (aer puternic ionizat negativ ).




















Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.