Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Avand o piscina interioara, Hotelul Caprioara ofera cazare in centrul judetului Covasna. Este disponibil WiFi gratuit in intreaga proprietate.

Camerele cu aer conditionat ale Hotelului Caprioara au TV cu ecran plat, incalzire pentru sezonul rece si minibar. Fiecare unitate de cazare include baie privata cu uscator de par si halat de baie.

Aceasta proprietate ofera un centru spa si de tratament la un cost suplimentar. De asemenea, oaspetii au la dispozitie un restaurant si un bar.

Orasul Sfantu Gheorghe este la 33 km, iar Lacul Sfanta Ana se afla la 54 km de Hotelul Caprioara. Aeroportul Otopeni se gaseste la 207 km. Exista parcare privata gratuita la proprietate.

Tarifele standard cat si cele cu tratament includ accesul la piscina cu sauna, jacuzzi, baie cu aburi, sala de fitness.
PACHETUL DE PASTE INCLUDE ACCES CU PROGRAMARE LA BAZIN TERAPEUTIC, JACUZZI, SAUNA, BAIE DE ABURI, SALA DE FITNESS.

Tratament min 7 nopti include MD - bufet, pranz, tratament balnear (consultatie la intrare si 3 proceduri/zi) acces la piscina cu sauna, jacuzzi, baie de aburi inclus

Tratament min 10 nopti include MD - bufet, pranz, tratament balnear (consultatie la intrare si 3 proceduri/zi) acces la piscina cu sauna, jacuzzi, baie de aburi inclus.

Se asigura o consultatie medicala la sosire si 3 proceduri/ zi la recomandarea medicului din statiune.In zilele de sambata se efectueaza doar mofeta si baile carbogazoase.
Procedurile neefectuate in zilele de sambata si duminica se reprogramreaza in celelalte zile ale sejurului.
Procedurile suplimentare se acorda contra cost , doar la recomandarea medicului balneolog din statiune, nu se pot realiza pe propria raspundere proceduri balneare.
Este obligatorie prezentarea in statiune cu trimitere de la medic si cu cardul de sanatate al turistului.Nu se acorda tratament balnear pentru copii.

NOTA: In perioada 3 mai - 31 octombrie 2021 pachetul cu demipensiune va fi obligatoriu mic dejun si pranz servite in sistem bufet suedez. In perioadele in care numarul minim de turisti din hotel este mai putin de 20 persoane , sistemul bufet va fi inlocuit cu meniu-set up, variante la alegere.

In ziua de check in nu se efectueaza tratament balnear.

Check in ora 14:00, check out ora 12 :00.

Taxa de statiune in valoare de 2 lei/ persoana / zi se achita separat la receptia hotelului.
















Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.