Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CASA HRISICOS


Descriere


Casa Hrisicos ofera cazare cu aer conditionat in Constanta. Proprietatea se afla la cativa pasi de Piata Ovidiu, la 3,8 km de centrul comercial City Park si la 80 de metri de Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie. Acest hotel de 4 stele pune la dispozitie WiFi gratuit in intreaga proprietate.
Camerele de la acest hotel smart sunt accesibile scaunului cu rotile si au zona de relaxare, TV Smart cu ecran plat, minibar, seif si aer conditionat.
Servicii de cazare:
Camera dubla este matrimoniala dispunand de o suprafata de la 22 m - 30 m. Facilitati camera: TV smart, cablu TV, internet WI-FI, saltele ortopedice cu topper dublu, King size, perne hipoalergenice /cu puf masuta de cafea, fotoliu si otoman de piele, aparat cafea, seif, minibar, climatizare, podea din parchet bambus Facilitati baie: cabina de dus, uscator de par, kit igiena, papuci, halat de baie, sistem urgenta bai
Micul dejun se va servi in restaurantul hotelului (parter) sau pe terasa, in aer liber, daca vremea va permite
Smart & fast check-in: mobile Access pentru intrarea principala si camera si check-in digital, cu ajutorul aplicatiilor mobile Assa Abloy || sau check - in classic
Parcare - publica gratuia
Check - in: 15:00 || Check - out: 11:00
Alocarea camerelor se face in functie de disponibilitatea din momentul check-in-ului.

Deluxe king este matrimoniala dispunand de o suprafata generoasa de 22 - 30 mp.
Family deluxe este format dintr-o camera dubla cu 1 pat matrimonial + 1 pat single sau 1 canapea extensibila, dispunand de o suprafata generoasa de 35 mp.
Square view Junior Suite este format dintr-o camera dubla cu 1 pat matrimonial, dispunand de o suprafata generoasa de 40 mp.
Square view Junior Suite cu balcon & sofa este format dintr-o camera dubla cu 1 pat matrimonial + 1 canapea extensibila, dispunand de o suprafata generoasa de 40 mp.

Baby - cot gratuit, in limita disponibilitatii.

Printre punctele de atractie renumite din apropiere de Casa Hrisicos se numara portul de agrement si clubul de iahting Tomis, Cazinoul Constanta si edificiul roman cu mozaic. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Mihail Kogalniceanu, situat la 25 km de proprietate.

Tarifele afisate includ cazare cu mic dejun, acces nelimitat internet wireless, 1 apa plata 0.5l si 1 capsula de cafea/persoana - in camera/ zilnic.













Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.