Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

COURTYARD LONG BEACH HOLIDAY RESORT


Descriere

Hotelul Courtyard Long Beach Holiday a deschis porțile în luna iunie a anului 2021, primind recenzii excelente de la primii săi oaspeți și urmând să devină alegerea preferată a familiilor în căutare de o vacanță relaxantă pe coasta estică mai liniștită a Ciprului. Hotelul reprezintă o combinație între unități de închiriere pe termen lung și camere de hotel, oferind astfel o atmosferă relaxată, lipsită de grabă și extrem de prietenoasă. Arhitectura sa impresionantă și fântânile care clocotesc ușor nu sunt doar aspecte estetice, ci îndeplinesc și o funcție practică. Căile și pasajele sub clădire aduc brize răcoritoare de vară de la mare în curtea interioară, creând un microclimat confortabil pe tot parcursul anului.

Descriere hotel

Hotelul Courtyard Long Beach Holiday a deschis porțile în luna iunie a anului 2021, primind recenzii excelente de la primii săi oaspeți și urmând să devină alegerea preferată a familiilor în căutare de o vacanță relaxantă pe coasta estică mai liniștită a Ciprului. Hotelul reprezintă o combinație între unități de închiriere pe termen lung și camere de hotel, oferind astfel o atmosferă relaxată, lipsită de grabă și extrem de prietenoasă.
Arhitectura sa impresionantă și fântânile care clocotesc ușor nu sunt doar aspecte estetice, ci îndeplinesc și o funcție practică. Căile și pasajele sub clădire aduc brize răcoritoare de vară de la mare în curtea interioară, creând un microclimat confortabil pe tot parcursul anului.

Localizare

Proprietatea se află la o distanță de 30 de minute de mers pe jos de centrul districtului Iskele. Courtyard Long Beach Holiday Resort este situat în apropierea Doktorlar Sitesi Super Market. Stația de autobuz către Famagusta, care oferă legături directe către principalele atracții ale orașului, se găsește la doar 10 minute de mers pe jos de Courtyard Long Beach Holiday Resort. Aeroportul Internațional Ercan poate fi accesat în aproximativ 49 de minute cu mașina de la hotel.

Facilități hotel

Courtyard Long Beach Holiday Resort vă invită să vă bucurați de o varietate de facilități, inclusiv o piscină în aer liber, un lounge comun, o terasă și un restaurant în Iskele. Cu un bar la dispoziție, această unitate de cazare oferă, de asemenea, o recepție deschisă nonstop, servicii de transfer de la/la aeroport, un club pentru copii și acces gratuit la WiFi. Pentru relaxare, oaspeții se pot bucura de zona de wellness, care include o piscină interioară, un centru de fitness și o saună. În plus, în grădina echipată cu un loc de joacă pentru copii, oaspeții pot petrece momente plăcute. Dacă sunteți pasionați de activități, vă puteți distra cu minigolf la Courtyard Long Beach Holiday Resort, iar pentru flexibilitate în explorarea împrejurimilor, există și un serviciu de închiriere de mașini.

Facilități camere

Fiecare cameră dispune de aer condiționat, televizor, telefon, conexiune WiFi, minibar, baie cu duș și balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.