Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat în inima orașului Famagusta, Hotelul Arkin Palm Beach vă invită să descoperiți turcoazul unic al Mediteranei, măreția nisipului auriu și nuanțele de verde ale naturii, alături de portocaliul cald al apusului. Experimentați o combinație perfectă între stilul sofisticat și designul interior magnific, alături de servicii impecabile oferite de Hotelul Arkin Palm Beach.

Descriere hotel

Situat în inima orașului Famagusta, Hotelul Arkin Palm Beach vă invită să descoperiți turcoazul unic al Mediteranei, măreția nisipului auriu și nuanțele de verde ale naturii, alături de portocaliul cald al apusului.
Experimentați o combinație perfectă între stilul sofisticat și designul interior magnific, alături de servicii impecabile oferite de Hotelul Arkin Palm Beach.

Localizare

 Hotelul Arkin Palm Beach este amplasat în Famagusta, la doar 1,5 km de plaja publică Derinya. 
Aeroportul cel mai apropiat este Ercan, situat la o distanță de 46 km de hotel.

Facilități hotel

Hotelul Arkin Palm Beach vă întâmpină cu o varietate de facilități, inclusiv o piscină sezonieră în aer liber, parcare privată gratuită, un centru de fitness și o grădină luxuriantă.
Proprietatea oferă un restaurant, o recepție deschisă nonstop și un bancomat pentru confortul oaspeților.
De asemenea, vă puteți bucura de WiFi gratuit în întreaga proprietate și de servicii suplimentare, cum ar fi o piscină interioară, saună, divertisment de seară și room servwic

Facilități camere

Camerele sunt dotate cu aer condiționat, birou, ceainic, minibar, seif, televizor cu ecran plat și baie privată cu duș.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie