Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

White Lagoon Resort este situat intre orasele Balcic si Kavarna, pe un golf frumos al Marii Negre, printre dealuri de coasta pitoresti, cu vederi spectaculoase asupra apelor Marii Negre. Natura nealterata, pacea si linistea inconjoara acest loc uimitor. In imediata apropiere se afla Balcic, Tuzla - cunoscut pentru centrul sau de tratare a namolului medicinal si resortul de golf Thracian Cliffs.
Facilitati
Doua cladiri hoteliere langa mare, care ofera cazare in 245 de studiouri si apartamente elegant echipate; Doua cladiri hoteliere in zona de parc care ofera cazare de 3* in 40 de camere duble; Doua restaurante - un restaurant principal tip bufet si un restaurant a la carte pe plaja. Patru baruri - bar in hol, bar la piscina, lounge bar si un bar pe plaja; Trei piscine pentru adulti, doua piscine cu tobogane de apa si o piscina pentru copii; Mini-club pentru copii si loc de joaca; Punct de intalnire a adolescentilor; Minimarket; Teren de joc multifunctional pentru tenis si floorball; Teren de fotbal; O sala de sport cu vedere panoramica la mare, dotata cu echipament Techno Gym; Sala de fitness - Aerobic, Zumba; Barci cu pedale; Alei lungi de 4 km potrivite pentru jogging si ciclism; Scena de spectacol pe plaja pentru animatie si concerte de seara; Amfiteatru; Acoperire internet Wi-Fi in intreaga statiune.
Cazare
Check-in incepe la ora 15:00; Check-out pana la ora 12:00
Complexul White Lagoon oferite trei tipuri de cazare
Cladirile din zona de parc sunt clasificata la 3*
Camera dubla park view (max.2+1,/1+2),(3+0 nu este posibil). Cele doua cladiri din zona de parc ofera cazare in camere duble cu suprafata de 12 mp fiecare, la un standard de 3 stele. Fiecare camera are doua paturi twin. Unul dintre paturi are o parte extensibila, unde copilul poate dormi cu parintele. In unele dintre camere exista posibilitatea unui pat suplimentar in camera, dar nu va mai exista spatiu suplimentar in camera - in acest caz nu se vor accepta reclamatii privind spatiul si confortul.
Cladirile din zona de plaja sunt clasificate la 4*:
Studio Standard
aproximativ 34 mp (max. 2+2) . Studiourile ofera cazare confortabila de 4 stele si are un design scandinav elegant si elegant. Exista un pat king-size si o canapea in forma de L. Copiilor li se ofera cazare pe canapea in forma de L. Echipat cu televizor LCD cu TV prin satelit, aer conditionat, seif, internet WIFI, chicineta si balcon sau terasa.
Apartament cu un dormitor: aprox. 48 mp; (max. ocupare 2+2/3+0; nu este posibil 3+1); apartament cu un dormitor si balcon cu vedere la mare. Unitatea are un design scandinav elegant si elegant. Fiecare apartament are un dormitor cu pat king-size 200x200 cm, living spatios cu chicineta complet utilata, canapea mare si unitate suplimentara cu paturi supraetajate 100x200 cm. De asemenea, Wi-Fi gratuit, TV, AC si telefon.
Apartament doua dormitoare aprox. 97 mp; (max. ocupare 4+1/5+0) Apartament cu doua dormitoare cu vedere la mare. Unitatile au un design scandinav elegant si elegant. Fiecare apartament are living cu canapea mare si chicineta complet utilata, un dormitor cu pat king-size 200x200 cm, un dormitor cu doua paturi twin 100x200 cm si doua balcoane. Toate apartamentele cu doua dormitoare au trei televizoare LCD cu TV prin satelit, trei aparate de aer conditionat si Wi-Fi gratuit.
Studio Royal with a private shared pool sunt situate la etajele 1 si 3 si au o suprafata de 34 mp. Ofera acces la o piscina privata comuna cu inca doua apartamente. Studiourile au terase mai mari cu masa din lemn si o banca, scaune si doua sezlonguri in fata piscinei private. Cazare maxima de doi adulti si doi copii. Exista un pat king-size si o canapea in forma de L. Copiilor li se ofera cazare pe canapea in forma de L. Echipat cu televizor LCD cu TV prin satelit, aer conditionat, seif, internet WI-FI si chicineta. Pachet de bun venit regal - bauturi racoritoare in minibar, ciocolata, chipsuri si fructe. Halate de baie pentru adulti si copii.
Apartment Royal with a private shared pool sunt situate la etajele 1 si 3 si au o suprafata de 80 mp. Ofera acces la o piscina privata comuna cu inca doua apartamente. Apartamentele constau dintr-un dormitor principal cu pat king-size si TV, camera pentru copii cu 4 paturi supraetajate, un living cu canapea in forma de L, chicineta si masa cu scaune. Apartamentele regale au terase mai mari cu masa impadurita si o banca, doua sezlonguri, trei scaune din plastic si patru sezlonguri in fata piscinei private. Cazare maxima patru adulti si doi copii. Echipat cu televizor LCD cu TV prin satelit, aer conditionat, seif, internet WIFI si chicineta. Pachet de bun venit regal - bauturi racoritoare in minibar, ciocolata, chipsuri si fructe. Halate de baie pentru adulti si copii.
Cladirea noua de 5*:
Camera dubla deluxe
- Aceste camere de 5* sunt situate in cladirea noua care a fost construita in mai 2019. Camerele duble deluxe constau dintr-un dormitor principal cu pat king-size, canapea extensibila, aer conditionat centralizat, minibar, smart TV cu TV prin satelit, seif. cutie si set cafea/ceai. 36 mp. (max 2+1 sau 3+0).
Sport si divertisment:
Gratuit:
Complexul White Lagoon ofera oportunitati de practicare a diferitelor sporturi si este potrivit pentru grupuri sportive sau antrenamente individuale. Acesta cuprinde urmatoarele facilitati sportive: Un teren de joaca multifunctional - folosit pentru a juca tenis, volei, baschet etc. Dotat cu iluminat. Un teren de fotbal - utilizare gratuita, 4 km de alei potrivite pentru jogging si ciclism, Sporturi nautice - hidrobiciclete etc. - contra cost, O sala de sport dotata cu echipament de fitness Techno Gym - utilizare gratuita, Fitness - pentru gimnastica, Pilates si alte activitati, Umbrele si sezlonguri gratuite pe plaja sau piscine pentru fiecare camera.
Internetul este disponibil in camere si in toate zonele publice. Exista computere gratuite de utilizat in zona receptiei.
Contra cost: yoga, masaje, tratament medical, schimb valutar, fitness, golf, excursii, transfer cu autobuzul la Albena si Balcic
Animalele de companie sunt acceptate contra cost. - 10 EUR/zi
Parcare - gratuita.
Gratuit: piscina exterioara pt adulti, piscina exterioara pentru copii, 1 umbrela si 2 sezlonguri / camera la piscina si la plaja.

ALL INCLUSIVE

***RESTAURANTE SI BARURI
Satul de vacanta are doua restaurante. Un restaurant principal in stil bufet, care functioneaza in regim all-inclusive si un restaurant a la carte pe plaja (nu in formula all-inclusive).

***Restaurant principal tip bufet
Situat in centrul complexului, restaurantul principal ofera o priveliste minunata asupra marii. Bucataria sa internationala este inspirata de conceptele de diete sanatoase si diverse, cu o multime de fructe si legume proaspete si preparate din carne si peste. Fiecare meniu de seara este bazat pe o tema - mancare din Orientul Mijlociu, gratar, seri asiatice, americane, italiene, bulgaresti si Tex Mex.
Programul de lucru al restaurantului principal:
- Mic dejun 7:30 - 10:30 h
- Pranz 12:30 - 14:30 h
- Cina 18:30 - 21:00
- Intre orele 15:30-17:00 restaurantul ofera cartofi prajiti, nuggets de pui, dulciuri si fructe
Bauturile racoritoare, apa, ceaiul, cafeaua, vinul, berea si alcoolul bulgar in timpul meselor sunt incluse in formula All Inclusive.

***Restaurant a la carte: zilnic de la 10:00 la 23:00
Restaurantul situat pe plaja ofera o gama variata de salate, pizza, gratar, principala carne, peste si preparate vegetariene. Meniurile de pranz si cina oferite de bucatarul-sef includ specialitati bulgare si mediteraneene.

BEACH BAR (10:00 - 23:00) - zona lounge pe plaja ofera o atmosfera relaxanta la cativa pasi de nisip, iar marea ofera o gama all-inclusive de bauturi racoritoare, precum si cocktailuri, alcool local gratuit sau o gama larga de bauturi alcoolice din import la un cost suplimentar. cost..
LOBBY BAR (10:00 - 23:00) - ofera gama all-inclusive de bauturi racoritoare, precum si cocktailuri, alcool local gratuit sau o gama larga de bauturi alcoolice din import la un cost suplimentar.
POOL BAR (10:00 - 20:00) - ofera gama all-inclusive de bauturi racoritoare, precum si cocktailuri, alcool local gratuit sau o gama larga de bauturi alcoolice din import la un cost suplimentar.
LOUNGE BAR ( 08:30 - 00:00 h) - ofera gama all-inclusive de bauturi racoritoare, precum si cocktailuri, alcool local gratuit sau o gama larga de bauturi alcoolice din import la un cost suplimentar.

***FACILITATI SPORTIVE:
Complexul White Lagoon ofera oportunitati de practicare a diferitelor sporturi si este potrivit pentru grupuri sportive sau antrenamente individuale.
Acesta cuprinde urmatoarele facilitati sportive:
- Un teren de joaca multifunctional - folosit pentru a juca tenis, volei, baschet etc. Dotat cu iluminare.
- Un teren de fotbal - utilizare gratuita
- 4 km de alei potrivite pentru jogging si ciclism
- Sporturi nautice - hidrobiciclete etc. - contra cost
- O sala de sport dotata cu echipament de fitness Techno Gym - utilizare gratuita
- Fitness - pentru gimnastica, Pilates si alte activitati

***PLAJA SI PISCINE
Statiunea este situata pe malul marii si ofera o plaja linistita si o mare relativ mica.
Satul are 2 piscine principale de dimensiuni semi-olimpice, 2 piscine infinite pe acoperis, 1 piscina pentru familie, 2 piscine cu tobogane de apa si 2 piscine pentru copii, toate oferind vederi frumoase la mare.
Umbrele si sezlonguri gratuite pe plaja si la piscine.

***WI-FI GRATUIT IN STATIUNE
Internetul este disponibil in camere si in toate zonele publice.

***ANIMATIE SI DIVERTISMENT
5 zile pe saptamana - concerte de seara si spectacole de muzicieni si actori profesionisti din Suedia pe scena in aer liber pana la plaja. Animatia se desfasoara in limba engleza.
5 zile pe saptamana - Mini discoteca pentru copii la scena plajei
6 zile pe saptamana - Animatie sportiva in jurul piscinelor

***PENTRU COPII
MINICLUB - Situat in centrul satului, clubul ofera activitati in limba engleza pentru copii si un loc de joaca in aer liber.
TEEN MEETING POINT - un loc special pentru adolescenti cu jocuri precum darts, tenis de masa etc.

***ALTE SERVICII IN STATIUNEA SI IN APROPIERE:
- Un minimarket in sat pentru produse alimentare si bunuri generale;
- Aplicatii si proceduri terapeutice cu namol la Balcic Tuzla, situat alaturi;
- jocuri de golf sau lectii la Thracian Cliffs sau alte terenuri de golf din zona;
- Transfer cu autobuzele de doua ori pe zi catre Balcic si Albena, la un cost mic;
- Taxiuri catre Balcic, Kavarna, Albena, Varna.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.