Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL PHOENIX CONFERENCE SPA BUZIAS


Descriere

Hotelul este situat in statiunea Buzias.

Locatie:
Buzias - singura statiune de interes national din vestul tarii care are ca profil terapeutic bolile cardiovasculare, folosind in procedurile de tratament factorii naturali de cura, la care pacientii nu au acces in cabinetele de fizioterapie sau sectiile de recuperare din orase sau din bazele de tratament al altor statiuni:

- Apa minerală carbogazoasă folosita in cura externa sub forma de bai cu apa minerala incalzita si in cura interna de la buvetele din parc;

- Mofetele, emanatii de CO2 benefice pentru circulatia periferica;

- Aeroionozarea, concentratia aerului similara unei altitudini de 1000 m, desi statiunea este situata la o altitudine de 128 m, bioclimatul fiind propice pentru tratament si odihna.

Grupe de afectiuni ce se pot trata: cardiovasculare (arteriopatie obliteranta, arteriopatie ischemica cronica, hipertensiune arterial, valvulopatii, boli ale venelor), neurologice, digestive, afecțiuni renale, circulatorii.

Dintre statiunile cu profil cardiovascular, Buziasul dispune de bioclima cea mai potrivita pentru odihna, iar aeroionizarea constituie prin ea insasi o forma de tratament in afectiunile cardiovasculare.

Politici:
Nu se accepta animale de companie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Coffee bar
TV in room
Bathroom
Private bathroom
Conference room
Free wireless internet
Heating
Air conditioning
Ironing service
Free parking
Reception desk
24-Hour Front Desk
Bar
Minibar
Credit card accepted
Non-smoking hotel

Locatie