Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume Hotel


Numar stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 11 hoteluri

Buzias, Romania Vezi locatia pe harta

Procedurile se efectueaza de luni pana vineri-centru statiune - 800 m- gara - 25 kmRenovat recent Hotel Parc are baza proprie de tratament renovata in perioada 2006-2008 in care se pot trata afectiuni cardiovasculare Complexul hotelier este structura . . .

Buzias, Romania Vezi locatia pe harta

Hotelul PhoenixConference Spa Buzias asigura servciii de cazare in 43 de camere double ce pot fi valorificate si in regim single 2 apartamente Senior Suite Toate camerele au in dotare- tv lcd- sistem de climatizare- seif- minibar- linie telefon . . .

Buzias, Romania Vezi locatia pe harta

Hotelul Parc beneficiaza de o pozitionare privilegiata intr-o zona inconjurata de verdeata in nordul orasului Buzias oferind avantaje atat oaspetilor cu preocupari in domeniul afacerilor celor sositi pentru tratament sau relaxare cat si persoanelor d . . .

Buzias, Romania Vezi locatia pe harta

Hotelul Phoenix beneficiaza de o pozitionare privilegiata intr-o zona inconjurata de verdeata in nordul orasului Buzias oferind avantaje atat oaspetilor cu preocupari in domeniul afacerilor celor sositi pentru tratament sau relaxare cat si persoanelo . . .

Buzias, Romania Vezi locatia pe harta

Localizare Hotelul Timis este situat la marginea parcului din centrul statiunii centru statiune - 800 m gara - 25 km Hotel Timis dispune de 270 de locuri de cazare iar turistii care cauta statiunea Buzias si pentru tratarea afectiunilo . . .