Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume Hotel


Numar stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 9 hoteluri

Buzias, Romania

ProfilTratament si relaxareSituare ComplexulHotelier Parc Conference SPA' este situat la 800 m de centrul statiunii Buzias si la 25 Km de gară si beneficiaza de o pozitionareprivilegiata intr-o zona inconjurata de verdeata putin poluata s

Buzias, Romania

Complexul hotelier'Timis' este situat la 800 de m de centrul statiunii si este structurat pe trei etaje si dispune de 270 de locuri de cazare dispuse in 140 de camere cu doua paturi si grupuri sanitare proprii si in 3 apartamente cu un dormitor Spati . . .

Buzias, Romania Vezi locatia pe harta

INFORMATII GENERALEHotel Parc a fost renovat in 2006-2007 Hotelul este situat la 800 m de centrul statiunii si 25 km de gara Dintre statiunile cu profil cardiovascular Buziasul dispune de bioclima cea mai potrivita pentru odihna iar aeroionizarea con . . .

Buzias, Romania Vezi locatia pe harta

INFORMATII GENERALEHotel Phoenix de 4 stele din Buzias se afla intr-o zona plina de verdeata in nordul statiunii langa Hotel Parc Hotel Phoenix foloseste baza de tratament a hotelului ParcDESCRIERE UNITATE DE CAZAREHotel Phoenix Conference and Spa Bu . . .

Buzias, Romania Vezi locatia pe harta

Procedurile se efectueaza de luni pana vineri-centru statiune - 800 m- gara - 25 kmRenovat recent Hotel Parc are baza proprie de tratament renovata in perioada 2006-2008 in care se pot trata afectiuni cardiovasculare Complexul hotelier este structura . . .

Buzias, Romania Vezi locatia pe harta

Hotelul PhoenixConference Spa Buzias asigura servciii de cazare in 43 de camere double ce pot fi valorificate si in regim single 2 apartamente Senior Suite Toate camerele au in dotare- tv lcd- sistem de climatizare- seif- minibar- linie telefon . . .

Buzias, Romania
Buzias, Romania Vezi locatia pe harta

Complexul Hotelier Parc Conference SPA este situat la 800 m de centrul statiunii Buzias si la 25 km de gara beneficiind de o pozitionare privilegiata intr-o zona inconjurata de verdeata in nordul orasului Buzias oferind avantaje atat oaspetilor cu p . . .

Buzias, Romania Vezi locatia pe harta

Hotel Phoenix este situat in statiunea Buzias intr-o zona inconjurata de verdeata oferind avantaje atat oaspetilor cu preocupari in domeniul afacerilor celor sositi pentru tratament sau relaxare cat si persoanelor dornice sa viziteze si sa cunoasca . . .