Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume Hotel


Numar stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 14 hoteluri

Buzias, Romania

ProfilTratament si relaxareSituare ComplexulHotelier Parc Conference SPA' este situat la 800 m de centrul statiunii Buzias si la 25 Km de gară si beneficiaza de o pozitionareprivilegiata intr-o zona inconjurata de verdeata putin poluata s

Buzias, Romania

Complexul hotelier'Timis' este situat la 800 de m de centrul statiunii si este structurat pe trei etaje si dispune de 270 de locuri de cazare dispuse in 140 de camere cu doua paturi si grupuri sanitare proprii si in 3 apartamente cu un dormitor Spati . . .

Buzias, Romania Vezi locatia pe harta

Hotelul Parc a fost renovat in 2006- 2007Hotelul este situat la 800 m de centrul statiunii si 25 km de garaDescriere facilitati Servicii gratuite trezirea turistilor presa Tratament hipertensiune arteriala circulatie periferica si afectiuni asociate . . .

Buzias, Romania Vezi locatia pe harta

Hotel Parc a fost renovat in 2006-2007 Hotelul este situat la 800 m de centrul statiunii si 25 km de gara Hotel Parc are in total 140 camere dintre care 109 camere twin 27 camere cu pat matrimonial si 4 apartamenteMesele se acorda in unitatea restaur . . .

Buzias, Romania Vezi locatia pe harta

Hotelul este situat in statiunea BuziasLocatie Buzias - singura statiune de interes national din vestul tarii care are ca profil terapeutic bolile cardiovasculare folosind in procedurile de tratament factorii naturali de cura la care pacientii nu au . . .

Buzias, Romania Vezi locatia pe harta

Hotel Phoenix de 4 stele din Buzias se afla intr-o zona plina de verdeata in nordul statiunii langa Hotel Parc Hotel Phoenix foloseste baza de tratament a hotelului ParcHotel Phoenix Conference and Spa Buzias asigura servciii de cazare in 43 de camer . . .

Buzias, Romania Vezi locatia pe harta

Procedurile se efectueaza de luni pana vineri-centru statiune - 800 m- gara - 25 kmRenovat recent Hotel Parc are baza proprie de tratament renovata in perioada 2006-2008 in care se pot trata afectiuni cardiovasculare Complexul hotelier este structura . . .

Buzias, Romania Vezi locatia pe harta

Hotelul PhoenixConference Spa Buzias asigura servciii de cazare in 43 de camere double ce pot fi valorificate si in regim single 2 apartamente Senior Suite Toate camerele au in dotare- tv lcd- sistem de climatizare- seif- minibar- linie telefon . . .

Buzias, Romania
Buzias, Romania Vezi locatia pe harta

Complexul Hotelier Parc Conference SPA este situat la 800 m de centrul statiunii Buzias si la 25 km de gara beneficiind de o pozitionare privilegiata intr-o zona inconjurata de verdeata in nordul orasului Buzias oferind avantaje atat oaspetilor cu p . . .

Buzias, Romania

Hotelul Parc dispune de 141 camereFacilitati restaurant bar baza de tratament sala de conferinte sala de gimnastica telefon si frigider lift coafor si cosmetica parcare

Buzias, Romania Vezi locatia pe harta

Hotel Phoenix este situat in statiunea Buzias intr-o zona inconjurata de verdeata oferind avantaje atat oaspetilor cu preocupari in domeniul afacerilor celor sositi pentru tratament sau relaxare cat si persoanelor dornice sa viziteze si sa cunoasca . . .