Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Pensiunea Riki se afla la aproximativ 1 km de izvorul termal Kossuth. Partia de schi Speranţa este la 10 minute de mers pe jos.

Facilitati hotel: internet wireless gratis, foisor si terasa de vara acoperita, parcare gratuita (supravegheata cu camera de luat vederi), piscina, sauna, masaj, sala de conferinte cu sistem audio-vizual, darts, karaoke, tenis de masa (ping-pong), schi, teren de tenis / minifotbal (la 200 m).

Facilitati camere: TV, balcon, Wi-Fi, frigider.

Descriere camere:
TV, balcon, Wi-Fi, frigider.

Descriere facilitati:
Internet wireless gratis, foisor si terasa de vara acoperita, parcare gratuita (supravegheata cu camera de luat vederi), piscina, sauna, masaj, sala de conferinte cu sistem audio-vizual, darts, karaoke, tenis de masa (ping-pong), schi, teren de tenis / minifotbal (la 200 m).

Locatie:
Pensiunea Riki se afla la aproximativ 1 km de izvorul termal Kossuth. Partia de schi Speranţa este la 10 minute de mers pe jos.

Servicii masa:
mic dejun bufet / bon valoric ; dejun / si cina - meniul zilei/ bon valoric ; cina ( in functie de nr de turisti si alegerea acestora )

Facilitati copii:
Camerele permit montarea unui pat adiţional contra cost . Copii între 0 – 2 ani beneficiază de gratuitate de asemenea, se poate pune la dispoziţie pătuţ.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Terrace
Laundry
Shower
Hairdryer
Sauna
Massage
Indoor swimming pool
Private bathroom
Conference room
Free wireless internet
Free parking
Balcony
Ironing service
Rent a bike service
Meeting/Banquet facilities
TV in room
Tennis court

Locatie