Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Vila Riki este situata in statiunea montana Borsecpune si pune la dispozitia oaspetilor 20 de camere, cu o capacitate de 40 de locuri de cazare (10 camere cu 2 paturi simple si 10 cu pat matrimonial). Acestea sunt dotate cu TV prin cablu, telefon, baie cu dus si apa calda curenta. La cerere se ofera frigider. Pe langa acestea se adauga capacitatii de cazare un apartament V.I.P., compus din living, dormitor, toaleta.
Facilitati:

Sala de sport, bicicletele, schiurile, saniutele, rachetele de tenis si in curand piscina vin in intampinarea iubitorilor de miscare si sport.


De asemenea organizam excursii in rezervatia geologica “Scaunul Rotund”, in parcul national Calimani, pe Faget, la Stana, la vestigiile de la Piatra Soimului, etc.


Pentru cei care doresc un program complet de relaxare oferim pachete turistice ce cuprind: masaj, sauna, hidromasaj, cosmetica, manichiura, pedichiura, coafat.


In statiunea Borsec se pot face cure balneare (mofeta, bai ape minerale, cura cu apa minerala).


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.