Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

INFORMATII GENERALE:
Sejur minim 6 nopti.

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE:

Baza de tratament
Sunt tratate afectiuni ale aparatului locomotor, ca reumatismul, artroze, spondiloze, stari post traumatism, afectiuni ginecologice, otolaringologice,endocrine, afectiuni cauzate de stres.
Tratamentele sunt asigurate la bazinul cu apa minerala sarata, bromurata, clorurata, sodica, hipertona, sub atenta supraveghere medicala.
DESCRIERE CAMERE:

Hotelul dispune de 62 locuri de cazare, repartizate in 6 camere single, 18 camere duble si 7 apartamente. Camerele moderne, complet echipate pentru a face si pe cei mai exigenti clienti sa se simta confortabil, sunt o oaza a bunului gust.
In cadrul hotelului va oferim o gama vasta de servicii cum ar fi: vanzarea de obiecte de arta, ziare, articole de stricta necesitate, inchirieri jocuri distractive, comisioner, spalat-calcat lenjerie, pastrarea obiectelor de valoare, servicii de xerox si fax, inchiriere echipament sportiv.
Cele 18 camere duble twin sunt dotate cu televizor, telefon, radio, minibar, baie cu cada. Dispuse pe trei nivele, pot fi cazate si in regim single. Camerele mansarda dispun de aer conditionat si baie cu dus.
Hotelul dispune si de 6 camere, cu pat matrimonial, dotate cu baie cu cada, televizor, telefon, radio, minibar, dispuse pe doua etaje.
Apartamentele in numar de 7 sunt dispuse pe fiecare nivel si dispun de un dormitor, living, hol, baie, televizor, telefon, radio, minibar. Apartamentele mansarda dispun de un spatiu generos, aer condiionat si baie cu dus.


SERVICII DE MASA:
Complexul Expro va ofera posibilitatea de a servi o gustare rece sau calda sau de a lua masa in cadrul Restaurantului Expro si a terasei exterioare care este deschisa pe perioada estivala. Piscinele exterioare si cea interioara sunt deservite si de un bar care va ofera posibilitatea de a consuma bauturi racoritoare, calde sau alcoolice.

FACILITATI EVENIMENTE:
Complexul Expro ofera cadrul si serviciile necesare organizarii oricarui eveniment precum conferinte, team-bilding-uri,training-uri, punand la dispozitie o sala de conferinte de 70 de locuri





Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie