Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Bassen Pension este situat in vechiul sat sasesc Bazna, cunoscut ca o renumita statiune balneara. Pensiunea, caracterizata prin apelativul mic, dar shic, este un colt de natura si verdeata unde veti regasi viata traditionala a satului ardelenesc.
Toate cele 10 camere, personalizate fiecare in parte, au menirea de a va readuce in memorie parfumul copilariei petrecute candva la tara, la bunici. Terasa impreuna cu sala de mese, decorate cu obiecte vechi, va vor incanta prin diversitatea si frumusetea acestora, dandu-va senzatia ca ati pasit pe un taram de basm, la care ati visat candva, copii fiind. Unde esti copilarie? se intreba candva poetul. Raspunsul vine de la sine:frumusetea ei o regasiti la Bassen Pension.
Gradina, plina de verdeata, flori, zarzavaturi este o adevarata oaza de liniste si relaxare. Bucuria de a petrece clipe deosebite in mijlocul naturii este de neegalat.
Mancarea traditional ardeleneasca incanta toate gusturile, simplitatea, dar si aromele naturale ale acesteia fiind apreciate de oaspetii pensiunii. O mare parte din preparate sunt realizate chiar in casa, facand deliciul celor care le gusta.
Bassen Pension este locul unde puteti avea o vacanta activa,de la participarea benevola la muncile din gospodarie pana la activitati gen teambuilding putem gasi variante pentru orice solicitare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie