Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

UPDAT E CONDITII SPA (COVID-19): din cauza restrictiilor impuse de pandemie accesul la spa se face cu programare /maxim2 ore/zi/camera. Trebuie programare prealabila ( cu macar 4-5 zile inainte de sejur) pentru aevita neplacerile la fata locului. Se pot face masaje si tratamente in aceasta perioada tot cu programare. Pentru programari acces spa sau tratamente, masaje va rog sa informati clientii sa foloseasca adresa de mail : spa@balvanyosresort.rosau tel:+40267360700.


In Transilvania, in mijlocul unei rezervatii naturale,
printre izvoare tamaduitoare si brazi seculari, GRAND SANTERRA SPA este o oaza de liniste si de recreere care potenteaza farmecul acestui loc binecuvantat, oferind spatii interioare si exterioare ce se impletesc firesc si fara efort. Cazi pentru baie incalzite ascunse printre conifere, bazine cu ape si incaperi pentru experiente spa individuale, saune si multe locuri de relaxare, o imbinare de piatra si lemn, plante, apa si foc, creeaza impreuna un mediu seren si armonios.
Camera dubla standard:
Au suprafata intre 22 si 26 m cu vedere la padure. Se pot inchiria in regim single sau double, nu e posibil introducerea unui pat suplimentar. La rezervare puteti opta pentru pat matrimonial sau doua
paturi separate.Nu are balcon


Camera dubla superioara
Au suprafata intre 30 si 36 mp cu vedere panoramica si cu balcon. Se pot inchiria in regim single sau double si este posibil introducerea unui pat suplimentar. La rezervare puteti opta pentru pat matrimonial sau dous paturi separate.Are balcon.


Junior Suite
Camere cu suprafate generoase, 40-45 mp, dotate cu pat matrimonial. Se pot inchiria in regim double cu posibilitatea introducerii a 1-2 paturi suplimentare.
Nu au balcon


Apartament 2 dormitoare
Cel mai mare, si cel mai confortabil spatiu de cazare al hotelului nostru, are 70 mp +balcon, este ideal pentru acomodarea a doua familii sau a unei familii cu mai multi copii. Structura apartamentului: un dormitor Queen si unul Twin, un living room intre ele, si o terasa imensa, cu cea mai frumoasa priveliste din hotel.

Acces GRATUIT in Grand Santerra Spa la piscine, saune, baie cu aburi, camera salina si sala de fitness;







Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie