Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Diana este situat in Baile Herculane.
220 de camere confortabile intr-un cadru natural deosebit. Un centru de tratament si preventie cu sursa proprie de apa termala mineral bogata in sulf, cu personal medical de specialitate si aparatura de ultima generatie. Excursii organizate, piscina acoperita si in aer liber, sauna si sali de masaj. Totul pentru o vacanta linistita, sub semnul zeitei Diana, intre culmi impadurite, vesnic verzi.
Hotel Diana de 3 stele se afla la 3 minute de centrul statiunii si ofera toate conditiile unui resort modern la Baile Herculane. Cu 2 sali de conferinta si un foaier cu vedere la munte, restaurante generoase si o terasa de vara, hotelul face parte din 2011 din lantul romanesc Bacolux Hotels.
Aer pur, puternic ionizat, apa foarte bogat mineralizata si confort - toate te ajuta sa te recuperezi in deplina liniste. Cand vrei o vacanta la Baile Herculane, verifica ofertele de tratament de la Hotel Diana si descopera detaliile!
Orice tratament la Baile Herculane se bazeaza pe efectele benefice ale apelor termale si ale aerului ionizat. Baile termale minerale, terapiile, piscina, sauna si masajele, toate au fost gandite in amanunt pentru a-ti imbunatati sanatatea si pentru a atinge starea de bine.

Hotelul dispune de toate dotarile necesare efectuarii de tratament balnear.

Pentru efectuarea tratamentului este necesar BILET DE TRIMITERE de la medicul de familie sau medicul specialist. Sambata si Duminica nu se face tratament.

Pentru a beneficia de tarifele cu tratament existente in sistem, turistii trebuie sa prezinte la sosire trimiterile de la medicul de familie si cardul de sntate
pentru serviciile medicale in sistemul asigurrilor sociale de sntate , in caz
contrar la valoarea pachetului se va adauga TVA 5% si consultatia medicala 50
lei/sejur .Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie