Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Nufarul


Descriere

Nou: Va informam ca incepand cu data de 11.01.2022 se va incasa la
check-in aTaxa speciala pentru promovarea turismuluia, in cuantum de 1% din
valoarea pachetelor de cazare (exclusiv TVA) pentru hotelurile din
statiunea Baile Felix, conform H.C.L. nr.757/18.11.2021
HOTEL: situat in vecinatatea hotelului Termal, la intrarea in statiune, dinspre Oradea, are in structura parter + 2 etaje si 1 lift. Renovat in 2004.

CAMERE: Camere single - 6, camere duble - 70, apartamente - 2: baie cu cada, wc, telefon, TV, minibar, uscator de par, incalzire centrala.

FACILITATI: Bai cu apa termala in vana si bazine, elongatii vertebrale in apa si pe masa, hidroterapie, electroterapie, tratament cu Gerovital si Aslavital. Acces la Hotel Termal (baza comuna) pentru: sala fitness, centru tratament si wellness, salon cosmetica, manichiura, pedichiura, 1 piscina interioara si 2 pisine exterioare.

* Tratamentul balnear se acorda pentru minimum 5 zile si include: 1 consultatie medicala; 3 proceduri /zi (cu exceptia zilelor de sambata, duminica si a sarbatorilor legale procedurile corespunzatoare zilelor exceptate se reprogrameaza in zilele lucratoare.
SERVICII MASA;
Restaurant propriu
Mic dejun si cina - bufet suedez
Dejun - in perioada 03.01-14.06 si 15.09-22.12.2022 se serveste in sistem fisa cont
ATENTIE ! in perioada de SEZON (15.06 - 15.09), serviciile de masa sunt obligatorii cu pensiune completa - mic dejun, pranz si cina servite in sistem bufet suedez.
Turistii sositi la tratament trebuie sa prezinte medicului din hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si Bilet de Trimitere pentru Servicii Medicale in sistemul Asigurarilor Sociale de Sanatate, in caz contrar vor achita la receptie diferenta valorii serviciilor medicale pentru turistii neasigurati;
Tratamentul balnear se acorda pentru minimum 5 zile si include:
- 1 consultatie medicala initiala;
- 3 proceduri/zi (cu exceptia zilelor de sambata, duminica si a sarbatorilor legale -
procedurile corespunzatoare zilelor exceptate se reprogrameaza in zilele
lucratoare);
Taxa de promovare turistica, care reprezinta 1% din valoarea primei nopti de
cazare, nu este inclusa in pret si se achita, separat, la receptia hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.