Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume Hotel


Numar stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 7 hoteluri

Baia Sprie, Romania Vezi locatia pe harta

Complexul este situat in judetul Maramures la numai 18 km de municipiul Baia Mare la poalele Muntilor Gutai la o altitudine de 668 m in mijlocul unui peisaj natural mirific Facilitati complex receptie non-stop restaurant bar terasa seif check-inch . . .

Baia Sprie, Romania Vezi locatia pe harta

Complexul este situat la poalele Muntilor Gutai Facilitati hotel receptie non-stop restaurant bar terasa seif camera de bagaje check-incheck-out express schimb valutar sistem central de incalzire magazine in hotel sala de conferinta cost supliment . . .

Baia Sprie, Romania Vezi locatia pe harta

Complexul este situat la poalele Muntilor Gutai Facilitati hotel receptie non-stop terasa bar restaurant camera de bagaje sistem central de incalzire sala de conferinta cost suplimentar serviciu de calcatorie fumatul interzis in toate spatiile pub . . .

Baia Sprie, Romania Vezi locatia pe harta

Complex Turistic Suior 3 este situat in judetul Maramures la 18 km de Baia Mare Accesul spre complex se face pe DN 18 pe traseul Baia Mare - Baia Sprie - Sighetu Marmatiei Locatia este semnalizata cu indicatoare la intersectia dintre DN 18 si soseaua . . .

Baia Sprie, Romania

Complexului Hotelier Turist Suior dispune de 34 de camere dispuse in cele trei mini-hoteluri Iza Mara si Ignis 4 camere dotate cu un pat 16 cu doua paturi 8 cu pat matrimonial si 6 apartamente foarte spatioase totalizeaza un numar de 64 locuri de caz . . .

Baia Sprie, Romania Vezi locatia pe harta

Location The complex is located in Maramures County only 18 km from Baia Mare at the base of the Gutai Mountains at an altitude of 668 m in the midst of a wonderful natural landscape Hotel facilities 24-hour reception restaurant bar terrace safe box . . .

Baia Sprie, Romania

In intreaga cladire se ofera internet Wi-Fi gratuitPreparate din bucataria traditionala romaneasca si o selectie de preparate internationale pot fi savurate in mediul decorat in stil rustic de langa semineuExista de asemenea o terasa de lemn cu foioa . . .