Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume Hotel


Numar stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 6 hoteluri

Baia Sprie, Romania Vezi locatia pe harta

INFORMATII GENERALEComplex Turistic Suior este situat in judetul Maramures la 18 km de Baia Mare Accesul spre complex se face pe DN 18 pe traseul Baia Mare - Baia Sprie - Sighetu Marmatiei Locatia este semnalizata cu indicatoare la intersectia dintre . . .

Baia Sprie, Romania Vezi locatia pe harta

INFORMATII GENERALEComplex Turistic Suior 3 este situat in judetul Maramures la 18 km de Baia Mare Accesul spre complex se face pe DN 18 pe traseul Baia Mare - Baia Sprie - Sighetu Marmatiei Locatia este semnalizata cu indicatoare la intersectia dint . . .

Baia Sprie, Romania Vezi locatia pe harta

Amplasată in cartierul istoric din Baia Sprie Pension Casa Olarului este inconjurată de o grădină Oaspeţii pot experimenta meşteşugul tradiţional al ceramicii la şcoala de ceramică de la pensiune Primul curs este gratuitToate camerele au ba

Baia Sprie, Romania Vezi locatia pe harta

Complexul Turist Suior Baza ofera camere moderne in cladiri hoteliere din Iza Mara sau Ignis un teren de sport si un teren de paintball Toate camerele au sistem de incalzire si baie privata cu dus si uscator de par precum si TV prin satelitComplexul . . .

Baia Sprie, Romania
Baia Sprie, Romania

In intreaga cladire se ofera internet Wi-Fi gratuitPreparate din bucataria traditionala romaneasca si o selectie de preparate internationale pot fi savurate in mediul decorat in stil rustic de langa semineuExista de asemenea o terasa de lemn cu foioa . . .