Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL MAGUS


Descriere

Situat pe una dintre rutele cele mai accesibile de intrare in Baia Mare (Drumul European E58), dar inca departe de agitatia urbana, Magus Hotel ofera turistilor si vizitatorilor un peisaj linistitor. Pe langa cultura variata a locului, zonele de turism consacrate ale Maramuresului, cu locuri pline de istorie și inconjurati de oameni primitori, Magus HOTEL va este prielnic pentru o vizita de relaxare sau de afaceri.

Descriere camere:
Dotari camere: TV, minibar, baie cu dus, internet, uscator de par, acces pe baza de cartela, telefon.
Numar total camere: 27 de 3 si 4 stele - duble standard (3 stele), duble superior, suite junior, apartamente (4 stele).

Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant - cu terasa, parcare proprie, acces persoane cu dizabilitati, internet, animalele de companie acceptate - contra unei taxe, pastrare obiecte de valoare, bar, lift, camera de bagaje.
Servicii: apel de trezire, receptie nonstop, spalatorie, calcatorie.

Locatie:
Hotel MAGUS este situat la intrarea in oras dinspre aeroport.

Atractii turistice:
Turnul lui Stefan, Casa Iancu de Hunedoara, Turnul Macelarilor, Vechiul han Vulturul Negru, Muzeul de Mineralogie, Planetariul si Observatorul Astronomic, Bisericile de lemn din Maramuresul istoric, partiile de schi din Suior, Mogosa si Cavnic.

Politici:
Check-in: ora 13:00.
Check-out: ora 12:00.

Servicii masa:
Se asigura in restaurantul "La Gourmet" cu o capacitate de 100 de locuri pentru servirea mesei la care se adauga 36 de locuri in perioada estivala pe o terasa sezoniera si 32 de locuri sub 4 gazebouri cu un design deosebit.

Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 1 - Sala de conferinte are o capacitate de 80 de locuri in aranjament teatru si echipata cu sistem de sonorizare, microfon wireless, acces internet de mare viteza – prin cablu, sau wireless, video-proiector si ecran, flipchart, aer conditionat, terasa proprie pentru coffee break.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Terrace
TV in room
Private bathroom
Conference room
Hairdryer
Direct connection telephone line
Free wireless internet
Heating
Laundry
Ironing service
Cable/Satellite TV
Free parking
Reception desk
24-Hour Front Desk
Elevator
Bar
Minibar
Pets allowed
Luggage storage
Meeting/Banquet facilities
Facilities for persons with disabilities
Breakfast area

Locatie