Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere






HOTELUL CAUTIS, clasificat la categoria de 4 stele, este o destinatie ideala pentru turismul de afaceri si vacante si ofera oaspetilor urmatoarele dotari:


35 spatii de cazare (70 locuri):




  • 26 camere duble cu 2 paturi




  • 8 apartamente




  • 1 apartament VIP




Camerele sunt intime, foarte spatioase, mobilate modern si dotate la un standard ridicat cu: minibar, telefon cu acces international, TV cablu, seif, termostat pentru controlul direct asupra temperaturii din camera, bai cu cada, balcon, room-service.





Pentru desfasurarea cu succes a intalnirilor de afaceri si seminariilor, sala de conferinte va sta la dispozitie cu o capacitate de 80 locuri. Sala de conferinte este echipata cu toate dotarile de ultima generatie necesare (sistem de sonorizare, plasma etc.) si ofera posibilitatea de compartimentare, cu izolarea fonica a spatiilor, si de obscuritate pentru proiectii.





Restaurantul are o capacitate de 130 locuri si terasa unde veti putea alege din preparatele bucatariei romanesti si internationale. Bauturi pentru toate gusturile vor fi servite la Bar.


Nu vor fi uitate nici evenimentele speciale si de familie, ce se vor desfasura intr-un decor si o ambianta festiva.





Posibilitati de agrement si servicii suplimentare:




  • Centru SPA: piscina acoperita cu bar si spatiu de relaxare; sauna; jacuzzi; sala masaj; coafor




  • Dotari exterior: 5 foisoare pentru barbeque, teren de sport cu instalatie de nocturna si tribune, spatiu de joaca pentru copii, parcare pazita




  • Alte servicii: posibilitate de conectare la Internet wireless in toate spatiile, posibilitate de depozitare a valorilor, a materialelor sportive etc., transfer aeroport, partie, intre statiuni etc.,




  • Modalitati de plata: numerar, cu card, virament.






Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie