Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Complexul turistic Azuga Ski & Bike Resort se afla la baza partiei Sorica, la 2 km de DN1. Distanta pana la Busteni este de 5 km, pana la Sinaia 15 km, iar pana la Brasov 35 km.

Locatia este ideala atat pentru turistii dornici de relaxare cat si pentru oamenii de afaceri.

Resortul vine in intampinarea nevoii turistilor de distractie si relaxare punand la dispozitie numeroase facilitati, unde clientii isi pot petrece timpul impreuna cu familia sau prietenii. Fie ca este vorba despre hotel, restaurant, telegondola, centru de inchirieri articole sportive sau snack-bar, Azuga Ski & Bike Resort este locatia ideala, oferind cele mai bune si diversificate servicii din statiune.

Hotelul Azuga Ski & Bike Resort are o capacitate de 27 camere, din care:
- 20 camere duble twin;
- 6 camere duble matrimoniale;
- 1 apartament.

Toate camerele sunt dotate cu: minibar, acces internet, TV satelit, linie telefonica interna si internationala, balcon, uscator de par, cada.
Camerele spatioase si confortabile care ofera o privire panoramica spre Muntii Bucegi si Muntii Baiului, precum si amabilitatea unui personal bine calificat sunt garantia unui sejur reusit !
Hotelul dispune de sala de conferinte, parcare supravegheata, spalatorie-curatatorie, camera de bagaje, seif la receptie, microbuz.
Sala de conferinta cu o capacitate de 40 de locuri fiind dotata corespunzator cu videoproiector, retroproiector, ecran proiectie, sonorizare, flipchart, internet.
Hotelul detine si o baza de relaxare ce-i ispiteste pe toti cei care ii trec pragul compusa din: sauna, sala de fitness, teren de sport cu nocturna.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie