Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Pastravaria Albota


Descriere

Albota este ferma de pastravi de la poalele Muntilor Carpati, in Valea Arpaselului.Complexul Turistic ALBOTA dispune de 40 camere cu 103 paturi: 26-duble (2 pers/DBL), 5-triple (3 pers/TPL) si 9-Junior Suite (4 pers/JS), amenajate in stil rustic-modern.
Complexul ALBOTA ofera multe posibilitati de recreere in toate anotimpurile. Incepand de la pescuit, plimbari cu biciclete, plimbare cu barca/canoe sau drumetii. Pe noul nostru teren de sport puteti juca tenis, fotbal sau handbal. In lacul pentru Hidroterapie incercati sa redeveniti copil! Sau incercati Reflexoterapia, v-am pregtit un Traseu al simLLului tactil! In piscina, sauna si jacuzzi va relaxati, in sala jucati tenis de masa. Natura inconjuratoare poate fi admirata si intr-o zi de iarna printr-o plimbare cu sania.
Restaurantul mobilat in stil rustic-modern va ofera mancaruri traditionale locale.
Camerele sunt toate dotate cu baie proprie, TV-satelit, telefon, incalzire centrala. Majoritatea au balconul cu vedere deosebita spre lacurile pastravariei, dar mai ales spre superba Caldare a Arpaselului.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie