Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL VALEA CU PESTI

   Comuna Arefu, Transfagarasan, Nr 200, Arefu Vezi locatia pe harta


Descriere

Complexul turistic Valea cu Pesti, prin amplasamentul sau de exceptie face ca turistii sa beneficiaze de o priveliste
minunata a Lacului Vidraru si a Muntilor Fagaras.

Complexul turistic Valea cu Pesti, prin amplasamentul sau de exceptie, turistii beneficiaza de o priveliste minunata a lacului Vidraru si a Muntilor Fagaras si cu notorietatea de brand castigata de-a lungul timpului, este amplasat intr-un cadru natural de exceptie, la o altitudine de 875 m pe malul Lacului Vidraru, la numai 7 km de de Barajul Vidraru, la 12 km de Cetatea Poienari (obiectiv turistic inclus in circuitele Dracula) si la mai putin de 38 km de Curtea de Arges pe celebrul drum Transfagarasan - DN7C.

Descriere camere:
aer conditionat, TV, minibar, baie cu cada sau baie cu dus, balcon (pentru majoritatea camerelor), uscator de par, telefon cu acces direct la linie internationala.
CAMERELE STANDARD TWIN NU AU AER CONDITIONAT.

Descriere facilitati:
restaurant 160 locuri, parcare proprie 40 locuri, parcare publica 20 locuri (in parcarea din zona DN7C - 150 m de hotel) in ordinea sosirii la hotel (nu se fac rezervari pentru locurile de parcare), internet, bar de zi, lift, receptie, piscina acoperita, teren sport mixt -tenis, minifotbal, baschet, handbal, volei, sauna, jacuzzi, bowling, biliard, tenis de masa, ping - pong si jocuri de salon (sah, rummy, table, carti de joc).

Atractii turistice:
Curtea de Arges (Manastirea Curtea de Arges, Biserica Domneasca, Complexul Muzeal Biserica Domneasca, Biserica Olari, Fantana Mesterului Manole), Cetatea Poienari, Barajul Vidraru, Monumetul Electricitatii, Transfagarasanul.

Politici:
Unitatile hoteliere din Romania aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Check-in: incepand cu ora 16:00; check-out: pana la ora 12:00.

Nu este permis fumatul in camerele de hotel. In interiorul Hotelului Valea cu Pesti nu se fumeaza nici in spatiile private, nici in spatiile comune.

Nu este permis accesul cu animale de companie.

Program zona agrement – SPA & jocuri intre orele 10-22.

Internetul functioneaza la parametrii optimi in zona receptiei/lobby-bar; in camere semnalul este fluctuant in functie de traficul total din hotel.

In momentul in care se joaca bowling, la sala de jocuri, se aude un zgomot in camerele de la etajele inferioare (programul zonei de agrement este intre 10:00-22:00)

In zona nu exista semnal pe retelele telefonice: TELEKOM/DIGI

Servicii masa:
se acorda in unitatea restaurant Valea cu Pesti, categoria 4* in sistem a la carte.

Facilitati evenimente:
Sala conferinta: 1 - 80 locuri, dotata cu ecran proiectie, videoproiector, flip-chart, sistem audio, sistem traducere simultana, laptop, televizor, DVD player.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
TV in room
Bathroom
Shower
Sauna
Jacuzzi
Free wireless internet
Free parking
Reception desk
Elevator
Indoor swimming pool
Bar

Locatie