Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Dracula Spa


Descriere

Pensiunea Dracula 3* este amplasata pe malul raului Arges si pe partea stanga a Transfagarasanului din directia Curtea de Arges - Lacul Vidraru. Pensiunea are la parter un restaurant in stil traditional, la etajul 1 are 10 camere duble cu balcon. La mansarda sunt amenajate 4 apartamente fiecare avand cate doua dormitoare decomandate si o baie. Toate camerele sunt spatioase, au internet Wi-fi, Televizor cu ecran plat mare, minibar, lambriuri din lemn si baie privata.
In aceasta curte exista o terasa spatioasa si un loc amenajat pentru gratar. Tot in acest corp puteti beneficia de un centru SPA ( piscina interioara incalzita, jacuzzi, sauna, salina, sala de fitness, sala de jocuri cu air hockey, fusball, tenis de masa, darts, biliard, sah, jocuri de indemanare).
Restaurantul serveste mancaruri traditionale Romanesti si preparate din bucataria internationala, in regim a la carte sau bufet deschis in functie de rezervare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.