Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Compexul Balnear Parc, aflat la doar la 50 de metri de lacul Amara e format din doua hoteluri, de trei respectiv patru stele, o baza de tratament, cabinet medical, restaurant, sali de mic dejun, sala de conferinte, plaja proprie, baruri si terase. Este situat in mijlocul naturii, inconjurat de parcul ce duce spre plaja.

Hotelul Parc clasificat la trei stele are o capacitate de 432 de locuri de cazare impartite astfel:

- 104 camere duble standard/ regim single;
- 6 camere duble superior;
- 2 apartamente (living cu canapea extensibila si dormitor).
Toate camerele sunt spatioase oferind confort si intimitate. Acestea sunt dotate cu aer conditionat, frigider, grup sanitar propriu, birou de lucru, balcon, wi-fi si tv - cablu.

Complexul dispune de baza de tratament, restaurant, 3 sali de mese, o sala de conferinte, bar, 2 terase, parcare pazita si plaja proprie amenajata cu terase, dusuri, sezlonguri (contra cost), tobogan acvatic, bazin pentru copii (plaja de la Mircesti).

Plaja Mircesti:
- piscina pentru copii cu apa din lacul Amara,- terase si baruri,
- plaja cu nisip si sezlonguri,
- plaja nudism femei si barbati,
- tratament cu namol.



Tratament si Wellness: Cura balneara in statiunea Amara este
indicata atat pentru profilaxia cat si pentru tratamentul urmatoarelor
afectiuni:

- boli reumatismale,
- sechele posttraumatice,
- afectiuni neurologice
periferice,
- afectiuni ginecologice,
- dermatologie,
- respiratorii,
- digestive,
- renale.

Tratamentul balneoterapeutic este asigurat de cadre medicale
specializate in baza de tratament dotata cu instalatii pentru bai calde cu apa
minerala, impachetari cu namol, fizioterapie, sala gimnastica.

Pentru pachetele cu tratament turistii trebuie sa prezinte la receptia hotelului dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asiguratorilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif maxim iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la momentul cazarii. De asemenea, mai au nevoie de card de sanatate si copie B.I. sau C.I.

Accesul la Plaja Mircesti este gratuit pentru turistii cazati in oricare din hotelurile Complexului Parc (sezlongul se achita).

Accesul la piscina exterioara Eclipsa este liber pentru turistii cazati la Hotel Eclipsa, si contracost pentru turistii cazati la hotelurile Parc si Dana.

Accesul animalelor de companie nu este permis.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie