Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL IALOMITA

   Str Lacului, Nr1, Statiunea Amara, Jud Ialomita, Amara Vezi locatia pe harta


Descriere

Complexul Hotelier Ialomita***, aflat la doar 20 de metri de Lacul Amara, dispune de spatii de cazare generoase (camere single, duble, apartament - dotate cu aer conditionat, minibar, telefon, LCD, Wi-fi), restaurant, bar, minimarket, sali de conferinta,baza de tratament, plaja proprie, centru Spa, gradina de vara, salon de evenimente, microbuz pentru organizare de excursii.

Complexul Hotelier Ialomita*** este situat in Statiunea Amara, zona Câmpiei Bărăganului Central, pe malul de nord-vest al Lacului Amara, la 7 km de municipiul Slobozia.

Primele analize chimice ale apei lacului Amara se datorează profesorului Petru Poni şi au fost realizate în anul 1887.

Un rol deosebit de important în dezvoltarea staţiunii Amara l-a avut dr. Ştefan Ionescu-Călineşti, care realizează că nămolul din Lacul Amara exercita asupra organismului uman o serie de actiuni vindecatoare demonstrate stintiific . A fost actul de naştere al Pell-Amar, prima formă omologată injectabilă ce valorifică potenţialul bioenergetic din nămol.
Lista indicaţiilor terapeutice este una cu care puţine staţiuni, chiar şi din alte ţări, pot ţine pasul.

Descriere camere:
Sunt dotate cu aer conditionat, minibar, telefon, LCD, Wi-fi, baie proprie.

Descriere facilitati:
Complexul Hotelier Ialomiţa*** dispune de spaţii de cazare generoase (23 camere single,175 double, 6 apartamente - dotate cu aer conditionat, minibar, telefon, LCD, Wi-fi), restaurant, bar, minimarket, săli de conferinţă, bază de tratament, plajă proprie, centru SPA, grădina de vară, salon de evenimente, microbuz pentru organizare de excursii.

Restaurantul are o capacitate de 240 locuri, fiind locul ideal pentru nunta, aniversare, un eveniment de familie. Pentru cei prezenti la tratament este o componenta importanta a principiului luptei impotriva imbatranirii, propunand un meniu echilibrat, variat si de calitate.

Gradina de vara situata intr-un peisaj mirific, imprejmuita de tei si castani, cu o capacitate de 200 locuri, propune preparate culinare diverse din bucataria mediteraneana, italiana si romaneasca .
In baza de tratament a unitatii se efectueaza peste 25 de proceduri de fizioterapie, hidroterapie, cultura fizica medicala, relaxare si estetica medicala. Principalele afectiuni tratabile sunt: afectiuni ale aparatului locomotor; reumatisme degenerative articulare, inflamatorii, -post-traumatice, ortopedice; afectiuni neurologice periferice ; afectiuni dermatologice;afectiuni respiratorii, digestive, renale.
Plaja situata la 20 m de hotel este locul ideal unde se poate imbina cura naturista, inotul si relaxarea.

Splendid Beach(plaja privata a hotelului) va pune la dispozitie sezlonguri, umbrele, pontoane, ambarcatiuni, piscina pentru copii ce utilizeaza cele mai noi tehnologii de filtrare a apei, teren de volei pe nisip, Wi-Fi, terasa(120 locuri), beach-bar si grill. Nisipul fin si soarele bland te imbie la relaxare dar iti da si vitalitatea si energia de care ai nevoie pentru un sejur de vis. Plaja functioneaza in perioada 15 Iunie - 15 Septembrie.

Terenul polivalent cu gazon sintetic(footbal/volei) situat in apropierea plajei, va provoaca la activitati sportive atat ziua cat si noaptea, baza fiind dotata cu nocturna.

Laguna Blue Spa se intinde pe o suprafata de 3000mp si cuprinde: 3 piscine, 2 tobogane acvatice pentru adulti si copii, 2 saune, grote de relaxare, hammam, salina, dus scotian,jacuzzi, sezlonguri. Laguna Blue utilizeaza cele mai noi tehnologii de tratare a apei, cuprinzand un sistem performant de filtrare si tratare ce presupune folosirea echipamentelor de ultima generatie dotate cu microprocesoare care transmit pompelor valoarea optima de substanta necesara dozarii.
Centrul Spa functioneaza in perioada octombrie-mai.

Indicatii auto:
7 km de municipiul Slobozia, 125 km de Bucureşti.

Atractii turistice:
Parcul Dendrologic, Muzeul Judetean Slobozia, Muzeul Agriculturii Slobozia, Monumentul Eroilor din Primul Razboi Mondial Slobozia, Muzeul Agriculturii Slobozia, Piscul Crasani, Casa Memoriala Ion Perla din Ograda.

Servicii masa:
Se acorda in restaurantul propriu, capacitate 240 locuri. Masa se poate servi in sistem bonuri valorice sau meniu fix.

Facilitati evenimente:
Ametyst Events - locatie amplasata pe malul lacului Amara, locul ideal pentru evenimente private.
2 sali de conferinta: Viena de 200 locuri si Dublin de 60 locuri.Dotari: Internet Wi-fi;Sonorizare;
Climatizare;Flipchart;Ecran de proiectie;Video;Sala de coffe-break. Aranjament: teatru/U shape/ sala de clasa / rotund.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Terrace
TV in room
Bathroom
Children playground
Conference room
SPA
Direct connection telephone line
Sauna
Free wireless internet
Air conditioning
Free parking
Reception desk
Garden
Indoor swimming pool
Bar
Minibar
Health treatments facilities

Locatie