Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL DANA

   Str Ana Ipatescu, Nr 1, Amara, Jud Ialomita, Amara Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotel Dana ofera cele mai bune conditii de confort, intr-o atmosfera rafinata si eleganta si va pune la dispozitie o varietate de moduri de relaxare dar si conditii excelente pentru intalniri de afaceri.

Hotel Dana a debutat pe piata hoteliera in anul 2010 ca fiind singurul hotel de 4* din judetul Ialomita. Astfel reuseste sa ofere cele mai bune conditii de confort, intr-o atmosfera rafinata si eleganta si va pune la dispozitie o varietate de moduri de relaxare dar si conditii excelente pentru intalniri de afaceri. Cu o capacitate de 78 de locuri, personal calificat si camere dotate corespunzator, hotelul ofera un concediu in mijlocul naturii, pe plaja privata a hotelului, oferind si posibilitatea de tratament balnear si wellness.

Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, balcon, internet, uscator de par.

Descriere facilitati:
Hotelul dispune de parcare proprie, acces internet, pastrare obiecte de valoare, bar, terasa. De asemenea, plaja privata este la o distanta de numai 50 m, amenajata cu terase, restaurant, dusuri, sezlonguri, tobogan acvatic, spatii de divertisment si relaxare, hidrobiciclete. Se asigura si efectuarea de tratamente naturiste constand in bai de soare, bai in apa lacului si tratament cu namol sapropelic.

Atractii turistice:
Parcul Dendrologic, Muzeul Judetean Slobozia, Muzeul Agriculturii Slobozia, Monumentul Eroilor din Primul Razboi Mondial Slobozia, Muzeul Agriculturii Slobozia, Piscul Crasani, Casa Memoriala Ion Perla din Ograda.

Servicii masa:
Se poate servi in sistem a la carte, meniu fix sau bufet suedez in Restaurantul Parc*** cu o capacitate de 300 locuri, dotat cu climatizare sau pe terasa restaurantului, sau in Restaurantul Dana**** avand la dispozitie un meniu variat cu preparate din bucataria traditionala si internationala.

Facilitati copii:
Bazin si loc de joaca pentru copii.

Facilitati evenimente:
1 - are o capacitate de 80 de locuri unde se pot organiza conferinte, traininguri, intalniri de afaceri, simpozioane, evenimente private si pune la dispozitie: sonorizare, video-proiector, flip-chart, ecran de protectie, climatizare, mobilier specific.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bathroom
Private bathroom
Conference room
Hairdryer
Fitness centre
Free wireless internet
Heating
Air conditioning
Balcony
Cable/Satellite TV
Reception desk
Minibar
Safety deposit box at reception

Locatie