Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat la kilometrul zero al orasului , in inima centrului civic ,

Hotel Transilvania iti pune la dispozitie 80 de camere noi , confortabile, dotate cu absolut tot ceea ce ai nevoie pentru a te simti ca acase sau chiar mai bine: wi-fi gratuit in intregul hotel, tv smart LCD si aer conditionat cu reglaj personalizat in fiecare camere , bei moderne cu articole de toalete gratuite, restaurant a-la-carte cu specific mediteranean si international , room-service, English Bar, parcare gratuite , receptie 24/24, 7/7. Nu apelem la superlative dar, astezi, sigur putem conta pe cateva. Pentru ca odihna turistului este cea mai importante ,


Hotel Transilvania n-a negociat si n-a facut rabat cand a fost vorba de mobiler si accesorii in camere.
Aeroportul Sibiu se afle la 70 km distante , cel din Cluj-Napoca la 90 km iar aeroportul Targu-Mures este la 110 km. Pane la gare si autogara din Alba Iulia sunt mai putin de 2 km iar la principalul obiectiv turistic al orasului, Cetatea Alba Carolina, ajungeti intr-o plimbare de mai putin de 10 minute.
Pentru cei dornici sa descopere atractiile Transilvaniei, hotelul organizeaze in fiecare zi , cu autocare si microbuze proprii , clasificate la 5*, tururi la cele mai importante obiective turistice din regiune: Salina Turda, Muntii Apuseni, Cetatea Sighisoarei, Castelul lui Dracula , Castelul Huniazilor, degusteri de vinuri in crama Castelului din Jidvei etc.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie