Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situata in orasul Alba Iulia, la 2,5 km de poarta a treia a Cetatii Alba Iulia si la 2,3 km de Cetatea Alba Carolina, Pensiunea Element ofera cazare cu gradina si WiFi gratuit in intreaga proprietate, precum si parcare privata gratuita pentru oaspetii care conduc. Proprietatea are camere de familie si terasa.

Pensiunea Element are 4 margarete si este un concept de cazare ce isi propune sa aduca la Alba Iulia o experienta apropiata de oferta moderna a marilor orase ale lumii.
Numarul relativ mic de locuri de cazare permit acordarea unei atentii deosebite fiecarui oaspete in parte intr-un mod sincer, deschis si foarte relaxat.

Personalul de aici este calificat pentru a trata cu discretie si amabilitate fiecare nevoie a calatorilor care vin aici pentru business sau doar pentru relaxare.
Situata la o plimbare de 15 minute fata de cetatea Alba Carolina, in apropierea celor mai importante atractii turistice, intr-o zona verde, linistita, pensiunea isi intampina oaspetii intr-un spatiu intim cu design modern, functional si prietenos.

Daca v-am starnit interesul, va invitam sa descoperiti mai departe atmosfera echilibrata, calma si primitoare din fiecare incapere.

Camerele sunt prevazute cu aer conditionat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, birou, fierbator, dus si uscator de par. Fiecare camera de la pensiune are baie privata, dotata cu articole de toaleta gratuite.
La Pensiunea Element este servit in fiecare dimineata un mic dejun tip bufet.
Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Sibiu, situat la 52 km de unitatea de cazare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.