Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Situata in Alba Iulia, la 600 de metri de Catedralei Reintregirii Neamului - punctul de plecare pentru a vizita Cetatea Alba Carolina si orasul vechi, Apulum ofers camere cu aer conditionat si parcare privata gratuita cu supraveghere nonstop.
Toate camerele includ TV LED cu canale prin cablu, minibar si o baie privat cu dus, uscator de par si articole de toaleta gratuite.
Pensiunea Apulum va pune la dispozitie 9 camere confortabile si moderne, dotate cu pat matrimonial, zona de relaxare, minibar. Toate camerele sunt foarte spatioase, avand intre 22-33 mp.
Micul dejun este servit in fiecare dimineata in zona de luat masa, iar oaspetii se pot relaxa si pot savura diverse bauturi la lounge bar. Cele mai apropiate magazine si restaurante se afla la mai putin de 200 de metri de proprietate.
Pensiunea Apulum are o receptie deschisa nonstop. Gara din Alba Iulia se afla la 2 km. Aeroportul Sibiu este la 60 km de proprietate.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie