Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume Hotel


Numar stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 8 hoteluri

2 Mai, Romania

HOTELCASA STAVROS estesituat in centrul statiunii 2 Mai la o distanta de aproximativ 700 m deplaja Are in total 50 camere 47 camere duble si 3 camere tripleComplexCasa Stavros are piscina si bar la piscinaLocatia ofera parcare privata in limita a -10 . . .

2 Mai, Romania

HOTEL CASA STAVROS este situat in centrul statiunii 2 Mai la o distanta de aproximativ 700 m de plaja Are in total 50 camere 47 camere duble si 3 camere tripleVa informam ca incepand cu acest sezon se va incasa la check-in taxa de statiune in valoare . . .

2 Mai, Romania

CASA STAVROS este situat in centrul statiunii 2 Mai la o distanta de aproximativ 700 m de plaja Dispune de 50 camere 47 camere duble si 3 camere tripleDotari si serviciiComplex Casa Stavros are piscina si bar la piscinaLocatia ofera parcare privata i . . .

2 Mai, Romania

Complexul Turistic Hellios Inn este situat in mijlocul statiunii 2 Mai pe strada Ghe Bunoiu Strscolii la o distanta de aproximativ 300 m de tarmul Marii Negre invecinandu-se la Nord cu Municipiul Mangalia 4 km si la Sud cu statiunea Vama Veche gran . . .