Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume Hotel


Numar stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 9 hoteluri

2 Mai, Romania

HOTEL CASA STAVROS este situat in centrul statiunii 2 Mai la o distanta de aproximativ 700 m de plaja Are in total 50 camere 47 camere duble si 3 camere tripleVa informam ca incepand cu acest sezon se va incasa la check-in taxa de statiune in valoare . . .

2 Mai, Romania

CASA STAVROS este situat in centrul statiunii 2 Mai la o distanta de aproximativ 700 m de plaja Dispune de 50 camere 47 camere duble si 3 camere tripleDotari si serviciiComplex Casa Stavros are piscina si bar la piscinaLocatia ofera parcare privata i . . .

2 Mai, Romania

Complex Sea Star se afla in satul 2 Mai la 200 de metri de plaja 2 Mai Pune la dispozitie cazare cu gradina parcare privata gratuita si terasa Proprietatea se afla la aproximativ 12 km de plaja pentru nudisti la 16 km de plaja Golful Pescarilor si la . . .

2 Mai, Romania

Complexul Turistic Hellios Inn este situat in mijlocul statiunii 2 Mai pe strada Ghe Bunoiu Strscolii la o distanta de aproximativ 300 m de tarmul Marii Negre invecinandu-se la Nord cu Municipiul Mangalia 4 km si la Sud cu statiunea Vama Veche gran . . .