Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AHG Dream's Bay Boutique (Matemwe)


Descriere

Situat în Matemwe, Hotelul AHG Dream's Bay Boutique, de 4 stele, are o piscină în aer liber, biciclete gratuite și o plajă privată. Proprietatea este situată la 5 km de locul de scufundări și insula Mnemba, precum și la 6 km de plaja Muyuni. Recepția este deschisă nonstop. Toate camerele au TV cu ecran plat și canale prin satelit. Fiecare cameră de la Hotelul AHG Dream's Bay Boutique are baie privată și duș, iar unele unități sunt prevăzute cu balcon. Camerele sunt prevăzute cu birou. În fiecare dimineață se oferă un mic dejun continental sau tip bufet. Oaspeții au la dispoziție o terasă. Zona este populară pentru canotaj, iar Hotelul AHG Dream's Bay Boutique oferă închirieri auto.

Localizare Hotel

Situat în Matemwe, Hotelul AHG Dream's Bay Boutique, de 4 stele

Proprietatea este situată la 5 km de locul de scufundări și insula Mnemba, precum și la 6 km de plaja Muyuni. Recepția este deschisă nonstop.

Facilitati Hotel

Situat în Matemwe, Hotelul AHG Dream's Bay Boutique, de 4 stele, are o piscină în aer liber, biciclete gratuite și o plajă privată. 

În fiecare dimineață se oferă un mic dejun continental sau tip bufet.

Oaspeții au la dispoziție o terasă. Zona este populară pentru canotaj, iar Hotelul AHG Dream's Bay Boutique oferă închirieri auto.

 

Facilitati Camere

Toate camerele au TV cu ecran plat și canale prin satelit. Fiecare cameră de la Hotelul AHG Dream's Bay Boutique are baie privată și duș, iar unele unități sunt prevăzute cu balcon. Camerele sunt prevăzute cu birou.

 

Classic Room

Suprafaţa camerei 

30 m²

Sea View Room

Suprafaţa camerei 30 m²

 

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Seif
Room Service
Transfer aeroport
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Camere familii
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Sporturi
Centru Spa & Wellness
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
Rent-a-car
Exotic
Recepție 24h
Camere nefumători

Locatie