Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Mera Resort dispune de plaja privata.


HOTEL MERA RESORT VENUS este alcatuit din 2 corpuri de hotel - Mera Sky si Mera Blue - si un complex de 49 de vile cu accente mediteranene - Mera Villas.
Cele 2 hoteluri sunt conectate printr-o receptie comuna, un spatiu larg, modern si rafinat, unde stilul si eleganta sunt in stransa legatura cu preocuparea permanenta a intregii echipe Mera pentru confortul si buna dispozitie a oaspetilor sai. Resortul este situat in centrul statiunii, la 100 m distanta de plaja Venus.
Cazarea se efectueaza incepand cu ora 13:00, iar eliberarea camerelor se realizeaza pana cel tarziu la ora 11:00.
Nu se accepta animale de companie.
Fumatul este interzis in incinta Resortului, exceptand balcoanele camerelor si spatiile special amenajate.

Va informam ca incepand cu sezonul 2021 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/ persoana/ zi, conform HCL 283/23.12.2020. Vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti.

Dotari si servicii
Piscina principala exterioara - este una dintre cele mai frumoase din zona, avand o suprafata de 1000 mp si un design modern.
Va puteti relaxa pe sezlongruile confortabile de pe marginea piscinei sau puteti profita de nenumaratele atractii acvatice: dusurile cervicale, banchetele cu hidromasaj si gheizerele, precum si Aqua vortex - acesta este special gandit pentru doritorii de senzatii tari, permite inotatorilor rezistenti sa mearga impotriva curentului sau pur si simplu sa se lase trasi de flux.
Piscina pentru copii - are o adancime de 50 cm si este dotata cu un mini Aqua Park, detine o piscina cu tobogane acvatice cu 3 canale pentru cei mari. Piscina pentru copii este special amenajata astfel incat activitatile desfasurate sa beneficieze de cele mai inalte standarde de siguranta.
La piscine se desfasoara pe tot parcursul zilei diverse programe: aqua gym, concursuri, spectacole si alte surprize.
Piscinele secundare - ale resortului sunt situate in zona Mera Villas, o adevarata oaza de liniste, fiind optiunea ideala pentru a-ti petrece zilele insorite de vara intr-o atmosfera relaxanta. Rasfatul unei zile la piscina este o experienta in sine.
Accesul este permis intre orele 08:00 - 20:00
Plaja Mera Resort - este situata la aproximativ 500 m avand nisip fin, apa curata si intrare lina in mare, dispunand de beach bar gratuit.
Oaspetii Mera Resort au la dispozitie in mod gratuit sezlonguri, umbrele si masute la plaja, in limita locurilor disponibile.
Restaurant - Cum experienta turistica nu poate fi niciodata completa fara a integra si latura ei culinara, restaurantele Mera Resort si Mera Villas va ofera in regim All Incluisve o gama diversificata de preparate, atat din bucataria traditional romaneasca, cat si din cea internationala. Maestrii laboratorului propriu de patiserie va vor delecta cu cele mai proaspete si gustoase produse.
Pe terasa zonei centrale a complexului este amplasat barul a la carte unde va veti putea delecta, contra cost, cu o gama larga de bauturi si cocktail-uri.
Parcare gratuita - cu aproximativ 450 de locuri de parcare. Locurile de parcare nu pot fi rezervare, acestea se aloca in limita disponibilitatii, resortul nu garanteaza locul de parcare.Accesul autoturismelor in parcarile Mera Hotels va fi posibil incepand cu ora 13:00.
Centrul SPA & Wellness Mera Resort - este zona in care iti poti rasfata toate simturile. Aici poti sa te relaxezi in saloanele de masaj si de infrumusetare, piscina interioara, in aburul de miresme imbietoare al saunei si al hammamului sau in sala de fitness dotata cu aparatura moderna.
Mera Spa & Wellness se intinde pe aproximativ 800 mp si este impartit in 3 zone: Wellness, Pool & Thermarium si Fitness ( cu vedere la gradina Zen).
Zona Wellnes cuprinde un cabinet de masaj single, un cabinet suite ( pentru terapii in cuplu), prevazut cu cada de hidromasaj dubla, cu cromoterapie si ozonoterapie, precum si dus tropical cu cascada. Cabinetul de infrumusetare este dotat cu pat electric cu masaj si infrarosii, aparat cu oxygen hiperbaric pentru terapii faciale si corporale.
Zona Pool & Thermarium are in componenta piscina incalzita (>28 grade) cu o suprafata de 80 mp si o adancime de 140 cm, cu cascade cervicale si inot impotriva curentului, dusuri emotionale, fantana de gheata, bazine Kneipp cu cascade cervicale ( apa are o temperatura de 17, respectiv 35 grade), sauna finlandeza ( uscata), baie de vapori ( sauna umeda), bio-sauna ( o alternativa moderna a Finish saunei), salina cu sare de Himallaya, hammam ( Ceremonial turcesc/ Ritual marocan).


Toate serviciile oferite in Centru Spa & Wellness sunt contra cost.


Kids Club & Kids Park - Mera Resort a pregatit pentru cei mai mici oaspeti ai sai o serie de experiente incantatoare, punandu-le la dispozitie alte doua spatii destinate exclusiv lor: loc de joaca in interior si un parc in aer liber, unde se pot bucura de o multime de jocuri si activitati. Printre activitatile ce se desfasoara pe parcursul intregii zile in aceste zone, amintim teatru pentru copii, parada si momente unice oferite de personajele Disney.
Programul Artistic Mera - Terasa restaurantului este animata in fiecare seara de nenunmarate momente artistice, atat pentru copii, cat si pentru adulti. La Mera Resort aveti ocazia de a petree cele mai antrenante seri de vara, bucurandu-va de muzica live, dansatori salsa, ansambluri populare, cabaret, alaturi de multi ati invitati si momente-surpriza.
Cu pasiune si dedicare, in fiecare an, Mera Resort da tonul bunei dispozitii estivale si va asteapta sa reveniti, de fiecare data cu aceeasi bucurie, pentru a compune impreuna cele mai frumoase povesti de vacanta.
Programul de entertainment de pe Terasa Restaurantului Mera se va desfasura zilnic intre orele 19:00 - 22:30.


Servicii masa:
- masa se serveste in restaurantul propriu in sistem bufet suedez.
In incinta restaurantului, accesul este permis doar cu o tinuta decenta, fara obiecte si accesorii de plaja.
Programul de functionare al barului a la carte din zona piscinei este 10:00 - 24:00.
Serviciile din ziua sosirii incep cu pranzul, moment in care veti primi bratara care va ofera acces la facilitatile resortului mentionate in pachetul All incluisve. Check-out-ul se realizeaza cel tarziu la ora 12:00 si presupune predarea cardurilor de acces si a bratarilor. Dupa aceasta ora nu va mai fi permis accesul la facilitatile resortului.
Servicii incluse (all inclusive):
Piscine pentru adulti; Umbrele si sezlonguri la piscine in limita locurilor disponibile (alocarea sezlongurilor se face in ordinea sosirii la piscina); Parcare in limita locurilor disponibile; Parc de joaca pentru copii, mini Aquapark pentru copii; Piscina pentru copii incalzita; Piscina cu tobogane acvatice - 3 canale, Teatru de vara pentru copii; Club animatie copii; Jocuri si concursuri adulti si copii (piscine, terasa); Animatori; Muzica live; Program artistic; Tenis de masa, Rummy, Table, Sah, Biliard; umbrele si sezlonguri la plaja in limita locurilor disponibile (alocarea sezlongurilor se face in ordinea sosirii la plaja); prosoape plaja/piscina; Internet; Pat bebe tip tarc la cerere, in limita disponibilitatii; Asistenta pentru excursii optionale; Beach Bar All inclusive.
Servicii optionale (contra cost):
SPA (Piscina interioara cu cascada cervicala si inot impotriva curentului, Sauna filandeza, Salina, Biosauna, Baie de vapori, Dusuri emotionale, Bazine kneipp, Cabinet masaj single si in cuplu , Cabinet cosmetic; Fantana de gheata;); Bar piscina a la carte; Minibar in camera
Servicii de masa all inclusive (in regim bufet, oferite la restaurant):
- micul dejun se serveste zilnic intre orele 7:00 - 09:30
- pranzul se serveste zilnic intre orele 12:30 - 14:30;
- gustarea se serveste zilnic intre orele 10:30 - 12:00; 16:30 - 18:00;
- cina se serveste zilnic intre orele 19:00-21:00;
- apa plata, apa minerala, cafea si bauturi racoritoare oferite la restaurant si pe terasa intre orele 7:00 - 22:00. Bauturile incluse in pachet nu sunt imbuteliate.
- vinul casei si bere draft oferite la restaurant si pe terasa intre orele 11:00 - 22:00;
- lichior, vermut, vodca, coniac, oferite la restaurant in timpul mesei de pranz (12:30 - 14.30) si cina (19:00 - 21:00);
IMPORTANT: Serviciile din ziua sosirii incep cu pranzul, moment in care veti primi bratara care va ofera acces la facilitatile resortului mentionate in pachetul all inclusive. Check-out-ul se realizeaza cel tarziu la ora 11:00 si presupune predarea cardurilor de acces si a bratarilor. Dupa aceasta ora nu va mai fi permis accesul la facilitatile resortului.
Este interzisa parasirea restaurantului sau terasei cu alimente si/sau bauturi, vesela, tacamuri, etc.
Minibarul este disponibil in toate camerele contra cost.

Dotari camere
Cazarea se efectueaza incepand cu ora 13:00, iar eliberarea camerelor se realizeaza pana cel tarziu la ora 11:00.
Alocarea camerelor se face in functie de disponibilitatea Resortului din ziua cazarii. Din acest motiv nu se poate garanta o camera pe un anumit etaj, cu o anumita pozitionare, camere alaturate sau situatie intr-un anumit hotel. Solicitarile de acest gen sunt considerate preferintele turistilor, pe care Resortul incearca sa le onoreze in functie de disponibilitate.


Camere Mera Sky:
Camera dubla matrimoniala/ twin - are o suprafata de 15,2 mp, pat matrimonial (180/190 cm) sau doua paturi individuale (80/190 cm).
Recomandare - camera dubla poate gazdui 2 adulti si 1 copil pana in 12 ani.
In acest tip de camera se poate adauga un pat suplimentar pliant, care va reduce semnificativ spatiul din camera.
Dotari - sistem de acces in camera pe baza de cartela, aer conditionat, TV, telefon, minibar contra cost, seif, baie cu cabina de dus, uscator de par, cosmetice hoteliere, balcon cu mobilier de tersa, uscator de rufe.
Apartamentul Junior Suite - compus dintr-o camera de zi, cu canapea extensibila si un dormitor cu pat matrimonial, avand o suprafata de 28.44 mp. Fiecare camera dispune de baie proprie si balcon.
Recomandare - Junior suite este destinat cazarii a 2 adulti si 2 copii sau a 3 adulti. Acest tip de camera nu suporta adaugarea unui pat suplimentar.
Dotari - sistem de acces in camera pe baza de cartela, aer conditionat, TV, telefon, minibar contra cost, seif, prosoape pentru plaja, baie cu cabina de dus, uscator de par, cosmetice hoteliere, balcon cu mobilier de tersa, uscator de rufe.


Camere Mera Villas:
Camera dubla matrimoniala - are o suprafata de 15,2 mp, pat matrimonial (160/190 cm).
Recomandare - camera dubla poate gazdui 2 adulti si 1 copil pana in 12 ani. Acest tip de camera nu suporta adaugarea unui pat suplimentar.
Dotari - sistem de acces in camera pe baza de cartela, aer conditionat, TV, telefon, minibar contra cost, seif, baie cu cabina de dus, prosoape pentru plaja, uscator de par, cosmetice hoteliere, terasa cu mobilier, uscator de rufe.
Camera dubla King - este camera cu pat matrimonial si canapea extensibila (120/200 cm), cu o suprafata de 20 mp. Acest tip de camera nu suporta adaugarea unui pat suplimentar.
Recomandare - camera dubla king poate gazdui 2 adulti si doi copii sau 3 adulti.
Dotari - sistem de acces in camera pe baza de cartela, aer conditionat, TV, telefon, minibar contra cost, seif, baie cu cabina de dus, uscator de par, cosmetice hoteliere, terasa cu mobilier, uscator de rufe.
Apartamentul Junior Suite - are o suprafata de 28,25 mp si este compus din camera de zi, cu canapea extensibila (160/200 cm) si dormitor cu pat matrimonial. Fiecare camera dispune de baie proprie si balcon. Acest tip de camera nu suporta adaugarea unui pat suplimentar.
Recomandare - Apartamentul Junior Suite este destinat cazarii a doi adulti si 2 copii sau 3 adulti.
Dotari - sistem de acces in camera pe baza de cartela, aer conditionat, TV, telefon, minibar contra cost, seif, prosoape pentru plaja, baie cu cabina de dus, uscator de par, cosmetice hoteliere, terasa cu mobilier, uscator de rufe.
Apartamentul dublu dormitor - este un ansamblu compus din doua dormitoare decomandate, fiecare cu pat matrimonial, baie proprie si terasa cu mobilier. Acest tip de camera nu suporta adaugarea unui pat suplimentar.
Recomandare - Apartamentul poate gazdui pana la 4 adulti, avand o suprafata de 30 mp.
Dotari - sistem de acces in camera pe baza de cartela, aer conditionat, TV, telefon, minibar contra cost, seif, prosoape pentru plaja, baie cu cabina de dus, uscator de par, cosmetice hoteliere, terasa cu mobilier, uscator de rufe.
Apartamentul cu 2 camere comunicante - este un ansamblu compus din 2 dormitoare comunicante (nedecomandate), fiecare cu pat matrimonial, baie proprie si terasa. Acest tip de camera nu suporta adaugarea unui pat suplimentar.
Recomandare - Apartamentul poate gazdui pana la 4 adulti, avand o suprafata de 30 mp.
Dotari - sistem de acces in camera pe baza de cartela, aer conditionat, TV LCD, telefon, seif, baie cu cabina de dus, uscator de par, cosmetice hoteliere, terasa cu mobilier, uscator de rufe, prosoape de plaja, minibar contra cost.
Apartamentul cu 3 camere - este un ansamblu compus din 2 dormitoare cu pat matrimonial si baie proprie si un living cu o canapea extensibila. Acest tip de camera nu suporta adaugarea unui pat suplimentar.
Recomandare - apartamentul poate gazdui pana la 5 adulti, avand o suprafata de 48.25 mp.
Dotari - sistem de acces pe baza de cartela, aer conditionat, TV LCD, telefon, seif, baie cu cabina de dus, uscator de par, cosmetice hoteliere, terasa comuna cu mobilier, uscator de rufe, prosoape pentru plaja, minibar contra cost.

In camera cu 2 adulti:
- 0- 2.99 ani beneficiaza de reducere 100% la cazare si masa. La cerere, se poate oferi patut bebe tip tarc, in limita disponibilitatii;
- 3- 6.99 ani beneficiaza de cazare gratuita si achita fiecare copil doar un supliment redus pentru all inclusive de 108 lei/ noapte;
- 7- 11.99 ani beneficiaza de cazare gratuita si achita fiecare copil doar un supliment redus pentru all inclusive de 144 lei/ noapte;
- 12 - 17.99 in camera dubla, se asigura pat suplimentar contra cost, la tariful de 80 lei/ zi, pentru masa aplicandu-se tariful integral de all inclusive 288 lei/ zi.
Pentru pat suplimentar(se poate adauga doar in camera dubla hotel), la cerere, se achita 81 lei/zi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.