Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Atlantic El Tope


Descriere

Amplasare

Acest hotel la plajă din categoria de 4 stele se află in apropiere de plaja cu nisip, intr-o zonă centrală in Puerto de la Cruz. La cele mai apropiate locuri de făcut cumpărături se poate ajunge in aproximativ 500 de m. Pană la cel mai apropiat aeroport, Tenerife - Norte-Los Rodeos (TFN), sunt aproximativ 28 de km, Tenerife - Sur-Reina Sofia (TFS) se află la o distanță de in jur de 95 de km.

Dotări

Intr-o clădire principală cu 7 etaje și o clădire auxiliară cu 2 etaje, clienții vor găsi 220 de camere, 7 camere single și 113 camere duble. Personal ce vorbește mai multe limbi stă la dispoziție la recepție la orice oră pentru orice fel de ajutor, serviciile de check-in/check-out sunt disponibile 24 de ore pe timpul zilei. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. In zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. Hotelul dispune de facilități pentru persoanele in scaun cu rotile și de un lift. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și in alte magazine. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un spațiu cu televizor, o sală de jocuri și o bibliotecă. O parcare este disponibilă in funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de inchiriat mașini, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și serviciile unui valet. Bicicliștii au la dispoziție atat locuri de parcare pentru biciclete cat și un serviciu de inchiriere. Sunt disponibile ziare cotidiene (contra cost).

Locul de cazare

In camere există un aparat de aer condiționat. In majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele cu mochetă dispun de un pat „Queen size”. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. In plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio și WiFi. In cameră se găsesc și papuci de casă. Băile sunt dotate cu un duș, o cadă și un bideu. Un uscător de păr și halate de baie sunt disponibile pentru folosința zilnică. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit in băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere.

Sport/divertisment

Complexul de piscine cu apă dulce (parțial incălzite) oferă băi plăcute și răcoritoare in zona exterioară. O cadă cu hidromasaj (contra cost) imbie la relaxare, iar barul piscinei/snack-barul oferă forțe noi intre reprize. Șezlongurile și umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa. Activitățile numeroase și diverse propuse la hotel garantează distracții sportive, ca de ex. ciclism/ciclism montan, tenis, boccia și partide de golf. Locul de cazare oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive in interior, ca de exemplu tenis de masă, biliard, un joc de darts, squash, gimnastică și aerobic, iar contra cost o sală de fitness. Unitatea de cazare propune diverse terapii in zona de relaxare, printre care un spa și acupunctură, și, contra unei taxe suplimentare - o saună și terapii prin masaj. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un program de recreere, muzică live și o discotecă. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant cu aer condiționat, o sală de mese, o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. Hotelul oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și regim all inclusive. Clienții de la all inclusive se bucură de oferte speciale, ca de exemplu gustări, de asemenea există o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Un bufet bogat la micul dejun, pranz și un bufet variat de seară sunt delicioase și pregătite foarte diversificat. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten și feluri de mancare vegetariene. O atracție deosebită este gătitul in fața musafirilor.

Carduri de credit

La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie