Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Falcon Naama Star Hotel


Descriere

Amplasare

Acest hotel la plajă, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află în centrul orașului Sharm el-Sheikh, la cam 300 de m de plajă. Cel mai apropiat aeroport este Sharm El Sheik (SSH) și se află la aproximativ 7 km.

Dotări

Într-o clădire principală cu 3 etaje și 3 clădiri auxiliare, clienții vor găsi 187 de camere. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Printre facilitățile hotelului se numără o cameră de bagaje și un bancomat. Clienții pot primi informații despre ce excursii pot face la biroul de organizare a excursiilor. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile și de un lift. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Alte servicii cuprind un serviciu de transfer, room service 24h, un serviciu de apel de trezire, o spălătorie de tip self-service și servicii ale unui valet.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește un balcon sau o terasă. Clienții pot dormi confortabil pe un pat „King size”. Opțional pot fi rezervate dormitoare separate. Pot fi solicitate paturi suplimentare sau paturi pentru copii după caz. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Echiparea este completată de un telefon, canale prin satelit și WiFi (contra cost). În camere turiștii vor găsi ziarul cotidian. În baia dotată cu o cadă cu hidromasaj și un bideu există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea stau la dispoziție camere cu băi fără obstacole.

Sport/divertisment

În exterior sunt disponibile 2 piscine. Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Activități sportive multe și diverse, propuse în unitatea de cazare, ca de ex. volei și contra cost tenis, partide de golf și călărie oferă divertisment sportiv. Datorită unor sporturi ca aqua-fitness, și, contra cost, windsurfing, kitesurfing, iahting, snorkelling și scufundări subacvatice, iubitorii sporturilor acvatice se vor simți în mediul lor. Oferta de activități sportive și pentru timpul liber include biliard și un joc de darts, precum și, contra cost, bowling. Programul de divertisment cuprinde o discotecă și un club de noapte. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, un bar și un lobby bar. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Hotelul oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune, pensiune completă și regim all inclusive. Un mic dejun continental de la bufet sau à la carte garantează o zi bună de dimineață. La amiază și seara se poate alege între mese de tip bufet, meniu fix și à la carte. La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare dietetice, mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări. Unitatea de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie