Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Albatros Sharm Resort

Descriere

Amplasare

Acest club-resort pentru așteptări ridicate se află intr-o zonă liniștită la Sharm el-Sheikh. Pană la aeroportul Sharm El Sheik (SSH) sunt aproximativ 10 km.

Dotări

In acest resort cu un lift clienții sunt intampinați călduros la recepția deschisă la orice oră din zona de primire. Printre facilitățile locului de cazare se numără un seif și un schimb valutar. In spațiile comune este disponibil WiFi. Un supermarket și alte magazine oferă distracție la cumpărături. Complexul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu il pot parca contra cost in parcarea resortului. Printre celelalte oferte se numără servicii de bonă, asistență medicală, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor și un autobuz propriu pentru navetă.

Locul de cazare

In camere se află o zonă de living, o bucătărie și o baie, un aparat de aer condiționat și un sistem de incălzire contribuie la o atmosferă plăcută. In majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Telefonul, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. In baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Locul de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.

Sport/divertisment

Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă in cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Șezlongurile confortabile și umbrelele răcoritoare așteaptă pe terasa insorită. Resortul oferă un program cuprinzător de sport in aer liber cu tenis, boccia, volei de plajă, volei și călărie. Programul de sporturi acvatice al locului de cazare include windsurfing, hidrobicicletă, plimbări cu banana, iahting, snorkelling, scufundări subacvatice și aqua-fitness. Ofertanți terți organizează schi nautic. In resortul cu o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un joc de darts și aerobic, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive in interior. Locul de cazare propune diverse terapii in zona de relaxare, printre care o saună, o baie de aburi și terapii prin masaj, și, contra unei taxe suplimentare - un spa și un hamam. In timpul liber, un program de recreere, un miniclub, muzică live, o discotecă și un club de noapte oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o cafenea și un bar. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Un mic dejun, un pranz și o cină stau la dispoziție pentru toate poftele. Sunt disponibile și mancăruri speciale, printre care feluri de mancare vegetariene. De asemenea, resortul pune la dispoziție gustări. Complexul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie