Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Această proprietate este la 7 minute pe jos față de plajă. White Palace se află la aproximativ 2 minute de mers pe jos de centrul orașului Faliraki și la 5 minute de plajă. Oaspeții beneficiază gratuit de acces la internet WiFi in intreaga proprietate, precum și de parcare.

Unitățile de cazare in sistem self-catering de la White Palace sunt dotate cu TV prin satelit și cutie de valori gratuită. Chicineta are frigider, iar balconul oferă vedere la piscină sau grădină.

White Palace Studios are piscină cu o cadă cu hidromasaj. Oaspeții pot savura gustări si cocktailuri la barul de la piscină. La parter este disponibil un colț de internet. In apropiere, se află un supermarket și diferite restaurante, cluburi și baruri.

Pe plajă pot fi practicate sporturi acvatice, precum schi nautic și kitesurfing. In vecinătate se găsește un parc acvatic, iar puțin mai departe există o plajă pentru nudiști.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie