Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat in centrul orașului Marmaris, Hotelul Pasabey este la 500 de metri de malul mării. Acesta are piscine interioare si in aer liber, facilităti spa si camere dotate cu aer conditionat, TV prin satelit si balcon.

Camerele Hotelului Pasabey sunt amenajate cu mobilier modern. Fiecare are baie privată cu uscător de păr. Dotările standard includ seif.

Micul dejun este servit zilnic, in stil bufet. De asemenea, restaurantul hotelului servește o varietate de mancăruri internaționale și locale. Există un snack bar și bar de vitamine, unde se pot servi băuturi răcoritoare.

Facilitățile spa includ baie turcească, saună și o sală de fitness. In plus sunt disponibile și masaje. Accesul Wi-Fi este disponibil gratuit in toate zonele. Recepția este disponibilă nonstop.

Hotelul Pasabey este situat la doar 4 km de Parcul Național Marmaris și la mai puțin de 2 km de terminalul de autobuz Marmaris. Aeroportul Dalaman se află la 93 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie