Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Sentido Orka Lotus Beach se află amaplasat in frumosul golf din Marea Egee, direct la plaja de nisip, care se întinde de la Icmeler la Marmaris. Orașele de coastă Marmaris si Icmeler, se afla la o distanta de 6 km și respectiv de 3 km de propietate. Resortul se află la 150 km de aeroportul Bodrum și la 90 km de Aeroportul Dalman.

Descriere

Hotelul a fost construit in 2015 si are o suprafata de 60.000 mp. Acesta este potrivit pentru familiile cu copii. 

Localizare

Hotelul se afla pe malul marii, la 150 km de Bodrum, 2 km de centrul orasului Icmeler si la 6 km de Marmaris.

Facilitati hotel:

Hotelul dispune de facilitati si servicii potrivite pentru a contura vacanta perfecta pentru tine si familia ta. Acestea sunt urmatoarele: piscina interioara, o piscina în aer liber, parc acvatic si un centru spa, Wi-Fi gratuit în zonele publice, plaja privata, restaurant, restaurante à la carte, bar, parcare la proprietate, servicii de concierge, Spa, activitati precum biliard, tenis de camp, tenis de masa, darts, canotaj, scufundari si sporturi acvatice.

Website:

https://www.its.de/hotelmarken/sentido

Facilitati camere:

Toate camerele sunt dotate cu TV satelit, telefon, seif, Wi-Fi, aer conditionat, mini-bar, veioza, uscator de par, baie cu dus, oglinda de machiaj, parchet, balcon sau terasa cu vedere la gradina. Hotelul pune la dispozitie facilitati pentru un sejur cat mai linistit si relaxant, pentru turistii atat locali cat si internationali

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie