Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Idas este situat în centrul orașului Icmeler, la o distanta de 7 km atat de parcul acvatic Atlantis cat si de parcul acvatic Aqua Dream si la aproximativ 5 km de Marmaris Beach. Aeroportul Dalaman se află la 110 km de hotel.

Descriere:

Idas Hotel ofera servicii all inclusive, cu o bucatarie turceasca si internationala ce iti va oferi cele mai frumoase experiente culinare din Icmeler si Marmaris. Idas Hotel este o cladire moderna, complet renovata in anul 2015, ce ofera facilitati si servicii minunate pentru un sejur de vis. 

Localizare:

Hotelul este situat in centrul localitatii Icmeler la doar 350 de m distanta de plaja privata si la 10 km. de orasul Marmaris. 

Website:

http://www.idashotels.com/idas-hotel/

Facilitati hotel:

Hotelul isi intampina oaspetii cu urmatoarele facilitati: receptie 24 h, restaurant interior, restaurant exterior, WI - FI, telefon, fax, sistem de schimb valutar, piscina exterioara, piscina pentru copii, prosoape de plaja, sala de fitness, hamam, sauna, biliard, darts, tenis de masa. Plaja publica este aproape de locatie. 

Facilitati camere:

Camerele sunt dotate cu: aer conditionat, TV prin satelit, seif, telefon, balcon, baie cu dus, uscator de par, patut pentru bebelus, minibar. Curatenia in camere are loc zilnic. Schimbarea asternuturilor si a prosoapelor se face o data la 3 zile.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie