Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IDAS CLUB HOTEL


Descriere

Hotelul este situat în centrul orașului Icmeler la doar 350 m, aproape de toate zonele de divertisment și de cumpărături din regiunea Icmeler. Marmaris se află la 10 km de Clubul Idas, în timp ce orașul Rhodos se află la 39 km de proprietate. Aeroportul Dalaman se află la 110 km distanță.

Descriere:

Conceptul Idas Club Hotel este unul aparte, oferind servicii all inclusive, hotelul se mandreste cu bucataria sa traditional turceasca si cea internationala si promite cele mai bune preparate pe care le vei gusta in Icmeler si Marmaris. 

Localizare:

Hotelul este situat in centrul statiunii Icmeler, la doar 350 m. distanta de plaja privata si la 10 km. de orasul Marmaris. Hotelul are o pozitie excelenta pentru turistii ce vor sa aibe acces la distractie si la magazinele din regiumea Icmeler.

Website:

http://www.idashotels.com/idas-club/

Facilitati hotel:

Hotelul ofera facilitati diverse, printre care enumeram: receptie 24h, seif, restaurant interior si exterior, Wi - Fi, serviciu de schimb valutar, piscina, piscina pentru copii, prosoape, sezlonguri si umbrele (contra cost), mini club, sala de fitness, hamam, sauna, inchiriere masini (contra cost), biliard, darts si tenis de masa.

Facilitati camere:

Camerele sunt dotate cu: aer conditionat, TV prin satelit, seif, telefon, balcon, baie cu dus, uscator de par, patut de bebelus. Curatenia in camere se realizeaza in fiecare zi. 

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.