Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Acest complex de 4 stele este situat in inima stațiunii Marmaris, fiind inconjurat de Marea Egee, munți și pini. Acesta oferă terenuri de tenis și piscine in interior și in aer liber, cu tobogane de apă.

Camerele luminoase de la Hotelul Grand Cettia sunt decorate in culori calde și au balcon privat. De asemenea, acestea includ acces Wi-Fi gratuit, TV prin satelit și zonă de relaxare cu o canapea.

Facilitățile de recreere de la Grand Cettia includ o sală de sport cu echipamente cardiovasculare moderne și un hamam relaxant. In plus, centrul spa oferă o gamă variată de masaje. Pentru oaspeții mai tineri există un loc de joacă pentru copii și un miniclub cu diverse facilități.

Restaurantele servesc preparate din bucătăria internațională gătite cu produse proaspete. Acestea oferă meniuri pentru copii, precum și room service. Mesele pot fi savurate in interior sau in aer liber pe terase.

Pe tot parcursul zilei sunt oferite programe de divertisment. Hotelul se află la 3,5 km de centrul orașului. Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie