Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mediterranean Beach Hotel


Descriere

Situat pe o plajă de nisip din Limassol, acest complex de 4 stele pe malul mării oferă camere cu vedere la Marea Mediterană și televizoare LCD cu ecran plat. Oferă un centru spa cu servicii complete, 5 restaurante și divertisment live. Wi-Fi este disponibil gratuit in intreaga proprietate.

Camerele Hotelului Mediterranean Beach au podea cu parchet și canale prin satelit. Balcoanele mobilate oferă vedere panoramică la mare sau la interior.

La Mediterranean Beach sunt disponibile o varietate de opțiuni de luat masa, inclusiv preparate din bucătăria toscană, bucătărie deschisă și un sushi bar. Vara, mancăruri ușoare sunt servite in aer liber, sub pergole acoperite cu viță de vie. Micul dejun certificat cipriot este servit dimineața.

Hotelul Beach are o piscină in aer liber cu o peșteră de piatră. Oaspeții se pot bucura de masaje corporale și tratamente de infrumusețare la centrul spa. Este disponibilă o sală de sport care oferă cursuri de pilates și aerobic. Accesul WiFi este gratuit in intreaga proprietate.

Copiii se pot bucura de clubul copiilor sau se pot bălăci in piscina de mică adancime. Un teren de tenis iluminat, tenis de masă și mese de biliard sunt la dispoziția oaspeților.

Larnaca și Aeroportul Internațional Paphos sunt la 40 de minute de mers cu mașina de Hotelul Mediterranean Beach. Universitatea de Tehnologie din Cipru este la 8,5 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie