Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Această proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă. Elysium este un hotel de 5 stele, situat la malul mării din Paphos, langă Mormintele Regilor. Hotelul are mobilier ornamentat. Terasa oferă vedere la Marea Mediterană și apusul de soare.

Toate unitățile de cazare pun la dispoziție balcon sau terasă cu vedere frumoasă la terenul cu vegetație luxuriantă al hotelului sau Marea Mediterană. Fiecare cameră are TV inteligent cu canale prin satelit și baie privată.

Elysium oferă o gamă de restaurante, unde puteți să savurați mancăruri italienești, japoneze sau internaționale. Proprietatea servește micul dejun cipriot tradițional in fiecare dimineață. Zona de luat masa in aer liber are vedere la grădini și mare.

Elysium oferă piscină superbă, in aer liber, pe mai multe niveluri, cu zonă de hidromasaj. Puteți să vă relaxați cu o băutură la barul de la piscină. Oaspeții cazați in aripa Royal beneficiază de acces la piscina Royal numai pentru adulți.

Opium Health Spa oferă o gamă de tratamente cu elemente de aromoterapie și hidroterapie. Elysium are 2 terenuri de tenis, centru de scufundări și sală de sport.

Hotelul Elysium se află la 30 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Paphos. Oaspeții beneficiază de parcare gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie