Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Callisto Holiday Village


Descriere

Descriere CALLISTO HOLIDAY VILLAGE:Hotelul face parte din lantul Marismare Hotels, unul din lanturile hoteliere de top din Cipru.

Tip masa: demipensiune, all inclusive.

Localizare: Hotelul este situat in statiunea Aya Napa, la cca 1.5 km de centru statiunii, dar in imediata apropiere a plajei.

Dotari camere CALLISTO HOLIDAY VILLAGE:
Hotelul dispune de 334 de apartamente/studio-uri. Studio-urile sunt dotate cu: lounge room cu plan deschis si cu chicineta, radio, frigider mic, telefon direct, AC, safe (contra cost), facilitati pentru preparare cafea/ceai, aparat de cafea, TV satelit, baie cu dus, balcon sau terasa. Apartamentele cu 1 dormitor sunt dotate cu: o camera cu 2 paturi twin si AC, frigider mic, telefon direct, radio, safe (contra cost), lounge cu plan deschis si chicineta, baie cu dus, TV satelit, facilitati pentru preparare cafea/ceai, prajitor de paine, masina de cafea, balcon sau terasa.

Facilitati CALLISTO HOLIDAY VILLAGE:Hotelul este dotat cu 2 restaurante, terasa si bar la piscina, ofera oaspetilor programe de animatie, facilitati pentru organizarea de conferinte,


Clasificare oficiala: 4*

Clasificarea tour operatorului: 4*

Web site: https://marismarehotels.com/hotels/callisto-holiday-village

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie