Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ramada Resort Kusadasi & Golf


Descriere

Ramada Resort Kusadasi & Golf oferă 5 piscine in aer liber cu tobogane cu apă, o piscină interioară incălzită, un centru spa de lux cu tratamente de masaj, o saună, o baie de aburi și o plajă privată cu nisip. Complexul are un teren de golf și terenuri de tenis. Accesul WiFi este gratuit in toate zonele complexului.

Unitățile spațioase de la Ramada Resort Kusadasi & Golf au balcon privat, cu vedere la Marea Egee. Toate unitățile au aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit și minibar. De asemenea, acestea au zonă de relaxare și cutie de valori.

Complexul all inclusive Ramada Kusadasi & Golf are restaurante tip bufet și à la carte, numeroase baruri și un snack bar. Oaspetii au la dispozitie room service nonstop. In plus, acestia se pot distra in clubul de noapte.

Ramada Resort Kusadasi & Golf pune la dispozitia oaspetilor un centru spa cu saună, hamam și sală de gimnastică. Personalul experimentat de divertisment organizează diverse activități pe tot parcursul zilei. La proprietate si in imprejurimi pot fi practicate diverse activități, precum biliard, tenis de masă, darts și sporturi nautice. Clubul de Golf Internațional Kușadası, cu antrenori profesioniști, se află la doar 15 minute, iar proprietatea oferă un serviciu gratuit de transfer.

Oaspetii pot profita de serviciile de concierge. Parcarea este disponibilă gratuit. Centrul orasului Kusadasi este la 1 km de proprietate. Aeroportul Adnan Menderes se află la 80 km, iar serviciile de transfer de la/la aeroport sunt oferite la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie